Cultuurmakelaar Participatie & Inclusie

GIGANT verzorgt ook in de nieuwe periode het aanbod voor verschillende doelgroepen in Apeldoorn: mensen met een beperking, ouderen en mensen met een migratieachtergrond. We helpen zo veel mogelijk Apeldoorners om te participeren in kunst en cultuur. De cultuurmakelaar participatie en inclusie houdt zich o.a. bezig met het ondersteunen van de doelgroep en het zichtbaar maken van hun behoefte, door aanwezig te zijn op relevante plekken (zoals open dagen, netwerkmomenten, projecten, etc.). Ze koppelt deelnemers aan uitvoerende partijen. Ontwikkelt nieuwe projecten in samenwerking met deelnemers en kunstvakdocenten/ kunstenaars. Is aanjager van een lokaal netwerk en neemt deel aan provinciaal netwerk KOM Gelderland.

Wil je meer weten over het werk van de cultuurmakelaar en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nanda Kwint: n.kwint@gigant.nl.


Lang Leve Kunst Fonds

Het Lang Leve Kunst Fonds stimuleert kunstparticipatie van (kwetsbare) ouderen in Nederland. Zij geeft financiële bijdragen aan projecten die dat mogelijk maken.

www.langlevekunst.nl

GIGANT tipt

Hele programma
Envole-Moi

Envole-Moi

di 27 juli 11:40
90’s NOW

90’s NOW

vr 10 september 23:00
Sweat

Sweat

do 12 augustus 14:40
Leif de Leeuw Band

Leif de Leeuw Band

vr 21 januari 2022 20:30
Brainstorm Festival | vrijdag

Brainstorm Festival | vrijdag

vr 05 november 18:15