Cultuurmakelaar Participatie & Inclusie

GIGANT verzorgt ook in de nieuwe periode het aanbod voor verschillende doelgroepen in Apeldoorn: mensen met een beperking, ouderen en mensen met een migratieachtergrond. We helpen zo veel mogelijk Apeldoorners om te participeren in kunst en cultuur. De cultuurmakelaar participatie en inclusie houdt zich o.a. bezig met het ondersteunen van de doelgroep en het zichtbaar maken van hun behoefte, door aanwezig te zijn op relevante plekken (zoals open dagen, netwerkmomenten, projecten, etc.). Ze koppelt deelnemers aan uitvoerende partijen. Ontwikkelt nieuwe projecten in samenwerking met deelnemers en kunstvakdocenten/ kunstenaars. Is aanjager van een lokaal netwerk en neemt deel aan provinciaal netwerk KOM Gelderland.

Wil je meer weten over het werk van de cultuurmakelaar en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Nanda Kwint: n.kwint@gigant.nl.


Werkgroep intercultureel (Winc)

Werkgroep intercultureel (Winc) is een samenwerkingsverband van verschillende partijen die zich inzetten voor mensen met verschillende culturele achtergronden en/of kunst en cultuur. We werken aan verschillende projecten met als doel samen te zorgen voor meer culturele diversiteit binnen kunst en cultuur. In het kwartaaloverleg stemmen we de verschillende projecten af, zoeken we verbindingen en kijken we naar samenwerkingsmogelijkheden om zo elkaar en de projecten te versterken.

GIGANT tipt

Hele programma
Bökkers

Bökkers

vr 19 november 20:30
Cultureel Café

Cultureel Café

wo 16 februari 2022 20:00
Classic

Classic

za 12 februari 2022 23:00
Guy Verlinde & The Artisans of Solace

Guy Verlinde & The Artisans of Solace

za 15 januari 2022 20:30
Falling For Figaro | ontbijt & film

Falling For Figaro | ontbijt & film

zo 21 november 11:00
Spencer

Spencer

zo 07 november 13:40