Cultuurmakelaar Amateurkunst

De cultuurmakelaar amateurkunst zorgt ervoor dat amateurkunstenaars GIGANT steeds meer weten te vinden als dé plek waar ze zich professioneel kunnen presenteren. De cultuurmakelaar amateurkunst werkt o.a. aan een levendige en relevante website waar amateurkunstenaars, verenigingen en andere partijen informatie kunnen vinden en delen over ruimtes, optredens, presentaties, vacatures en kennisdeling. Hij maakt een inventarisatie van alle geschikte ruimtes en gesprekken met de eigenaren als vertegenwoordiger van de amateurkunst. Hij organiseert terugkerende evenementen waar de amateurkunst zich kan presenteren aan het Apeldoornse publiek en is aanjager van diverse samenwerkingen tussen verschillende partijen, ter verbetering van de amateurkunst.

Wil je meer weten over het werk van de cultuurmakelaar en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Kirsten Koch: k.koch@gigant.nl.


Platform Amateurkunst

Het Platform Amateurkunst Apeldoorn is een ontmoetingsplek voor iedereen die de amateurkunst in Apeldoorn een warm hart toedraagt. Bij het platform ontmoeten organisaties en personen die de amateurkunst faciliteren, die lessen en cursussen verzorgen en organisaties en personen die actief zijn in de uitvoering elkaar. We leren elkaar kennen, voeren samen projecten uit en dragen bij aan een goed cultureel klimaat.

Wil je meer weten over het Platform? Bezoek dan de website!

GIGANT tipt

Hele programma
Erasing Frank | Movies That Matter

Erasing Frank | Movies That Matter

di 13 december 20:00
Kinder Cultureel Café

Kinder Cultureel Café

zo 15 januari 2023 14:30
Theatersportcursisten vechten het onderling uit

Theatersportcursisten vechten het onderling uit

za 17 december 20:30
Scarlet Rose | Muziekcafé

Scarlet Rose | Muziekcafé

zo 16 april 2023 16:15
De Acht Bergen | Boek & Film

De Acht Bergen | Boek & Film

di 20 december 19:30
Vortex

Vortex

zo 04 december 14:55
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement