Vive La Fête

Vive La Fête

Normaal
€ 19,50

Vriendenticket
€ 17,50

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
22 maart
20:00
20:30
Popzaal
Wegens omstandigheden is dit concert verplaatst naar 22 maart. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum. Kun je niet op 22 maart? Kaarten kunnen ook geretourneerd worden. Stuur hiervoor een mail met je IBAN gegevens en het aantal tickets naar Monique Jager via m.jager@gigant.nl.

Vive La Fête (Frans voor 'Leve het feest') is een electropopband uit België die al jarenlang garant staat voor een opwindend muzikaal feest. De band draait om geliefden Danny Mommens (gitaar en zang) en Els Pynoo (zang). Hun geluid valt te omschrijven als dansbare electrorock, met een beetje kitsch, wat invloeden uit de New Wave en daar doorheen sijpelende Franse melodieën.

In 2002 vindt een bijzondere ontmoeting plaats met Karl Lagerfeld. De King of Fashion raakt daarbij zo gecharmeerd door de muziek en het uiterlijk van Vive La Fête dat een internationaal avontuur volgt. Spelende tijdens modeshows van Chanel in o.a. Tokio, New York, Milaan, Parijs en Berlijn verzamelt de band een bijzondere schare fans in de modewereld.

Momenteel reist de sterke liveband nog steeds de wereld over voor festivals en catwalks: van Rusland tot Colombia en van Lowlands tot Roskilde, overal vallen fans voor het Produit de Belgique!

Vive La Fête