Tom Petty & The Heartbreakers played by Voltage

Tom Petty & The Heartbreakers played by Voltage

Normaal
€ 15,00

Vriendenticket
€ 13,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zaterdag
12 januari
19:30
20:15
Popzaal
TOM PETTY & THE HEARTBREAKERS HONOURABLY PLAYED BY DAVE VERMEULEN’S VOLTAGE
“Music is probably the only real magic I have encountered in my life. There’s not som trickinvolved with it. It’s pure and it’s real. It moves, it heals, it communicates. And does all theseincreadible things. - Tom Petty”

Vorig jaar in oktober is helaas de legende Tom Petty veel te vroeg op 66 jarige leeftijd overleden.Petty is een groot voorbeeld voor veel artiesten, ook voor Dave Vermeulen en zijn mannen! Hij is belangrijk geweest voor de Amerikaanse en ookEuropese muziekscene. Hij heeft samenwerkingen met o.a. Johnny Cash en Traveling Wilburys opzijn naam staan. Hij heeft vele albums uitgebracht, vele songs geschreven die andere artiestenwaaronder John Mayer en Johnny Cash weer gecoverd hebben.

Om Petty en zijn muziek volledig eer aan te doen gaat Voltage - met uitgebreide bezetting - in hetnajaar van 2018 en voorjaar van 2019 de clubs in om een dikke best-of show te geven.Met bekende hits als "Free Fallin'" en "Mary Jane's Last Dance", zal het Nederlandse publieknogmaals genieten van een gepassioneerde band die het ultieme Tom Petty gevoel benadert.Er is bijna een vergeten markt voor deze muziek, veel liefhebbers zullen dit weten te waarderen!“Petty was een grootmeester in songwriting & performing, samen met zijn Heartbreakers. Mijnmuzikale carrière heb ik voor een groot deel aan hem te danken en elke plaat van hem staat inmijn platenkast. It works, connects and celebrate life's. Let’s return the favor and celebrate hislife!" - Dave Vermeulen.

Dave begon zijn carrière met zijn eigen band Voltage in 2011 en had zijn eerste doorbraak bij hetgrote publiek tijdens zijn avontuur bij The Voice Of Holland 2015, waar hij uiteindelijk tweedewerd. Twee eigen clubtours, grote festivals als de Zwarte Cross, Paaspop, spelen tijdens het naprogramma van zijn eigen helden Status Quo in de HMH kwamen allemaal voorbij.

Voltage is een good old fashioned rock band uit Brabant. In september 2017 verscheen hun tweedealbum. Vette bluesrock is nog altijd het basisingrediënt. Maar op ‘Around The Bend’ laat de bandook meer Southern Rock en Americana horen.
Tom Petty & The Heartbreakers played by Voltage