The Sore Losers + Ten Times A Million

The Sore Losers + Ten Times A Million + The Glücks

Normaal
€ 14,00

Vriendenticket
€ 12,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zaterdag
2 februari
19:00
19:30
Popzaal

Deuren open: 19:00
Aanvang: 19:30

Entree: €14,00
Entree Vrienden van Gigant: €12,00

The Sore Losers
Er komt veel goeds van onze zuiderburen, en daar is dit kwartet geen uitzondering op. The Sore Losers spelen een lekker potje bluesrock en vergelijkingen met bands als The Stooges, The Raconteurs en The Black Keys zijn snel gemaakt. Rauw, hard, maar nooit te beroerd voor een gouden riff of pakkende melodie. Live staat de band als een huis en deden ze o.a. al festivals als Rock Werchter, Pukkelpop en Pinkpop aan. Begin oktober komen The Sore Losers met nieuwe plaat Gracias Señor en met die plaat op zak komt de band in februari naar Apeldoorn!

Ten Times A Million
Ten Times A Million (voorheen Mandrake’s Monster) is een Nederlands/ Duitse alternatieve rockband, opgericht in 2012. De vijf mannen brengen een onderscheidend geluid, waarbij ze filmische stemmingen tegenover euforische manie zetten. Liefhebbers van Queens of the Stone Age, Arctic Monkeys, Foo Fighters en Royal Blood komen bij Ten Times A Million absoluut aan hun trekken! In september kwam eerste single When The Lights Go Out uit en in oktober volgde debuut EP Ten Times A Million. Op dit moment dendert de band door het land met de Popronde!

The Glücks
De Vlaamse, sleazy garagepunk van geruchtmakend koppel Tina en Alek, oftewel The Glücks, werd door muziekblog Cutting Edge omschreven als “rock ontdaan van alle ballast, puur en onversneden.” Als dat geen understatement is…! De band kwam begin dit jaar met nieuwe plaat 'Run Amok', waar Indiestyle al over schreef: "Snelheid, pit en no-nonsense onder een fundament van enthousiasme: The Glücks’ muzikale variant van scheikunde blijft simpel doch zo doeltreffend. En hoewel die garageblues en rammelende punk ook de kar trekken op deze tweede plaat, varieert het duo daarin op zo’n boeiende manier, dat je onmogelijk kan spreken van herhaling of opvulling".

The Sore Losers + Ten Times A Million
The Sore Losers + Ten Times A Million
The Sore Losers + Ten Times A Million