The Indien + PYKE + Sured

The Indien + PYKE + Sured Seated Specials

Singleticket (1 pers.) - The Indien
€ 11,00

Duoticket (2 pers.) - The Indien
€ 22,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
27 november
19:30
20:00
Popzaal

GIGANT Seated Specials
Ook in november brengen we je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

The Indien
Moderne alt-pop, een passie voor psychedelia en soul uit de jaren 60 én een vocalist met een prachtige, hunkerende stem die elke luisteraars ziel raakt: The Indien is tijdloos. De band werd opgericht in Rotterdam door Rianne Walther en gitarist Casper Talsma. Het duo is de kern achter het collectief en wordt aangevuld door co-producer/ studio drummer Maarten Hemmen en bassist Janneke Nijhuijs. De eerste twee EP’s ‘Cologne’ en ‘Hiatus’ bezorgden de band een groeiende status in Nederland. De band pakte airplay en speelde op grote festivals als Lowlands. Ook in het buitenland gaat het goed, want The Indien scoorde inmiddels een platencontract bij het Britse label Disturbing London en volgende er optredens op o.a. NME’s Cinejam (gecureerd door Bastille’s Dan Smith) en Sofar Sounds.

Voorprogramma: Pyke
Pyke is een songwriter met een karakteristieke stem en rake, melancholische nummers die door merg en been gaan. Bitterzoete dromerige acidfolk met een Britpoppy verve. De songs zijn bewapend met catchy refreintjes die je bij de lurven grijpen.

Voorprogramma: Sured
Een gitaar was het beste cadeau dat Sured’s ouders hem konden geven op zijn 9e verjaardag. Zonder het te beseffen ontstaken zij hiermee de vlam die uiteindelijk zou leiden tot de debuut-EP The Blue Flame. Sured werd in 2016 uitgeroepen tot de beste singer-songwriter van Utrecht, geprezen om zijn gitaar- en entertainment skills en zijn karakteristieke, hese stemgeluid. Hij schreef jingles voor SLAM!FM en Radio538, werd het gezicht in een commercial van T-Mobile, speelde 28 shows tijdens Popronde (2017) en was te zien in TV programma RAMBAM. Na enkele succesvolle jaren als singer-songwriter zocht Sured in 2018 een band bij elkaar om zijn debuutalbum 21st Century Love op te nemen.

---------------------------------------------------------------

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

 • Koop je tickets online. Aan de deur zijn geen tickets te koop.
 • Het gebruik van mondkapjes is verplicht tijdens je bezoek aan GIGANT, voor zowel bezoekers als medewerkers. Dit geldt ook tijdens het concert.
 • Wij verzoeken je vriendelijk, maar met klem, om je naam en telefoonnummer achter te laten.
 • Entree van de zaal gebeurt binnen een vastgestelde tijd. Na aanvang van het concert is geen entree meer mogelijk.
 • Ontsmet handen voor en na het bezoek aan de popzaal.
 • Neem plaats op de door de medewerker aangewezen plekken. Er zijn enkel zitplaatsen aanwezig.
 • De popzaalbar is gesloten. Het is niet mogelijk om drankjes te bestellen.
 • Toiletbezoek gebeurt één voor één.
 • Volg de aanwijzingen van het personeel op.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • PIN only.
 • Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid.
 • GIGANT heeft het recht om bezoekers te weigeren.
The Indien + PYKE + Sured