The Bruceband

The Bruceband GEANNULEERD

Normaal - The Bruceband
€ 21,50

Gastenlijst podium
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
9 oktober
20:00
20:30
Popzaal
 
In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus kan dit concert helaas geen doorgang vinden op 9 oktober. Wij verwachten dat de 1,5 meter-regel in oktober nog steeds zal gelden en daarmee kunnen we jullie niet de fantastische avond bieden waar jullie op gerekend hebben. Daarnaast hebben wij deze show niet berekend op een maximum van 40 bezoekers en is het financieel niet haalbaar om dit concert zo door te laten gaan.

Op dit moment is onze programmeur in gesprek met de band en boeker om een nieuwe datum te vinden voor dit concert. Gekochte tickets blijven geldig voor een nieuwe datum. Zodra deze nieuwe datum bekend is, zullen we je meteen informeren via e-mail en social media. Bedankt voor je begrip!Europe's no. 1 Springsteen tribute The Bruceband is inmiddels een gevestigde naam. Sinds haar oprichting in 2003 heeft de band talloze podia aangedaan en daarmee een zeer sterke live-reputatie opgebouwd. The Bruceband is gericht op het zodanig neerzetten van de songs van Springsteen dat bezoekers het gevoel krijgen bij een echt Springsteenconcert te zijn. Shows van meer dan drie uur zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. Deze band ademt Springsteen.

In 2020 brengt The Bruceband het legendarische album Born To Run, dat dan 45 jaar bestaat, naar de podia. Uiteraard komt ook het overige repertoire van Springsteen ruim aan bod. Verwacht een show met een lach, traan, dans, kippenvel en adembenemende luistermomenten.

Born To Run
In juli 1975 zag het album van Bruce Springsteen het licht. Waren zijn eerste albums nog wat lauwtjes ontvangen, met Born To Run viel alles samen en werd zijn definitieve doorbraak.
 
Met hulp van zijn nieuwe producer Jon Landau, die hem in 1974 had bestempeld als “the future of rock ’n roll”, vormde Bruce de E-streetband in haar legendarische samenstelling met de komst van Max Weinberg op drums en Roy Bittan achter de piano. De beroemde Wall of Sound kreeg een nieuwe dimensie. De iconische albumhoes waar Bruce steunt op de brede schouders van Clarence Clemons symoboliseert de onmisbaarheid van zijn band.
 
Het album werd groots ontvangen. Met klassiekers als Born To Run, Thunder Road en Jungleland staat het album vol met songs die de mens raken. Over hoop en frustraties, over liefde en verdriet, over dromen en twijfels. Reden genoeg voor The Bruceband om dit legendarische album 45 jaar later integraal naar de podia te brengen!
The Bruceband
The Bruceband