Tante Joke Karaoke Band

Tante Joke Karaoke Band GEANNULEERD

TJKB vvk
€ 9,50

TJKB deurverkoop
€ 12,00

Gastenlijst podium
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zaterdag
14 november
21:00
21:00
Popzaal
In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus kan dit event helaas geen doorgang vinden op 14 november. Wij verwachten dat de 1,5 meter-regel in november nog steeds zal gelden en daarmee kunnen we jullie niet de fantastische avond bieden waar jullie op gerekend hebben. Daarnaast hebben wij dit event niet berekend op een maximum van 40 bezoekers en is het financieel niet haalbaar om dit event zo door te laten gaan.

Op dit moment is onze programmeur in gesprek met de organisatie van Tante Joke Karaoke Band om een nieuwe datum te vinden voor dit event. Gekochte tickets blijven geldig voor een nieuwe datum. Zodra deze nieuwe datum bekend is, zullen we je meteen informeren via e-mail en social media. Bedankt voor je begrip!


Apeldoorn, jullie favoriete Tante komt terug naar GIGANT! 🍻
Ontketen die inner superster en verover je stadje als heuse Bieber of Gaga in een knotsgek karaokefestijn! 🎉 Jij zingt, wij spelen! 🎤

Kom maar door met de meeschreeuwhitjes, liefdesduetten en muziek om op te dansen, de Tante Joke Karaoke Band en DJ’s zorgen voor een knotsgekke nacht. Hits van voor je geboorte tot nu, vraag jouw favoriete nummer aan bij onze balie en jij bent voor even de leadzanger van je eigen band.

Hè wat? Een avond vol plezier met de Tante Joke Karaoke Band, DJ’s en bier. Simpel! ✨

16+

Tante Joke Karaoke Band