Tangarine - 22:00

Tangarine - 22:00 Seated Specials

GIGANT Seated Specials
Heb jij liveconcerten ook zo gemist? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf september gaat onze popzaal weer open! Iedere vrijdag brengen we je bijzondere concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 42 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Het optreden van Tangarine zal naar verwachting ongeveer 45 minuten duren.

Tangarine
Hetzelfde uiterlijk, een identiek leven, onafscheidelijke stembanden. Zo was het. Tot drie jaar terug. Het leven dreef tweelingbroers Sander en Arnout Brinks uit elkaar: één van de twee hield zijn eerste kind in zijn armen hield, terwijl het huwelijk van de ander stukliep. Nog steeds delen ze dezelfde tourbus en staan ze zij aan zij op het podium, maar voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling lopen hun levens niet langer gelijk op. Deze wrange broederschap klinkt door op het door hen zelf geproduceerde album Because of You. De plaat werd, net als de vorige, opgenomen in Tucson, Arizona. En daar in het woestijngebied ondergingen ze een muzikale metamorfose: Tangarine is niet langer een loepzuivere folkband. Hun muziek is grilliger en meeslepender geworden.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

- Koop je tickets online. Aan de deur zijn geen tickets te koop.
- Entree van de zaal gebeurt binnen een vastgestelde tijd. Na aanvang van het concert is geen entree meer mogelijk.
- Ontsmet handen voor en na het bezoek aan de popzaal.
- Neem plaats op de door de medewerker aangewezen plekken. Er zijn enkel zitplaatsen aanwezig.
- Je kunt je bestelling plaatsen via de QR-code op je tafel.
- Toiletbezoek gebeurt één voor één.
- Volg de aanwijzingen van het personeel op.
- Houd 1,5 meter afstand.
- PIN only.
- Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid.
- GIGANT heeft het recht om bezoekers te weigeren.

Tangarine - 22:00
Tangarine - 22:00