Suzan & Freek

Suzan & Freek Koning en koningin van de covers

Normaal
€ 14,00

Vriendenticket
€ 12,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
30 november
20:00
20:30
Popzaal
Deuren open: 20:00
Aanvang: 20:30

Entree: €14,00
Entree Vrienden van Gigant: €12,00

Hashtag couplegoals: Suzan & Freek coveren liedjes uit vrijwel elk genre op een volledig eigen wijze, in een akoestische setting. Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op je Facebook tijdlijn: de 'koning en koningin van de covers' plaatsen wekelijks een nieuwe cover op Facebook in hun rubriek 'De Minuut'.

In 2016 ging het duo wereldwijd viraal nadat hun cover van Don't Let Me Down (origineel van The Chainsmokers) werd ontdekt en gedeeld door niemand minder dan The Chainsmokers zelf. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 20 miljoen keer beluisterd!

Na optredens in het voorprogramma van Milow en Walk Off The Earth, op het Sziget Festival in Boedapest (na het winnen van een wereldwijde 'campfire contest'), een zomer vol festivals (Paaspop, Concert at Sea, Tuckerville) én een volledig uitverkochte clubtour in het najaar van 2017 & voorjaar van 2018 duiken Suzan & Freek dit najaar nog één keer de clubs in. Van de grootste meezingers tot de kleinste intieme liedjes, alles komt voorbij in een razend tempo!
Suzan & Freek