Steffen Morrison

Steffen Morrison + Robin Yerah

Normaal - Steffen Morrison
€ 14,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
11 oktober
20:30
20:30
Popzaal

Steffen Morrison groeide op met de tunes, moves en grooves van James Brown, Otis Redding en Marvin Gaye, maar ook met de harmonieuze klanken van The Crystals, de rock van The Rolling Stones en de teksten van Lou Reed. Zijn muzikale bagage kent een bonte mix van invloeden waar hij zijn eigen ingrediënten aan toe heeft toegevoegd. Steffens grote overtuiging verrast en verleidt niet alleen de echte liefhebbers, hij appelleert door zijn verschijning en zijn muziek aan een heel breed publiek.

Naast het spelen van talloze shows en een bomvol festivalseizoen bracht Morrison in 2017 de single Old Enough To Know Better uit, die al snel werd uitgeroepen tot Top Song op Radio 1. In het najaar trok Steffen zich terug met verschillende muzikale buddy’s en kwam begin vorig jaar met het album Movin’ On. Momenteel werkt Steffen aan nieuw materiaal wat hij tijdens zijn concert in GIGANT ook ten gehore zal brengen!

Voorprogramma: Robin Yerah
Robin Yerah is een muzikaal multitalent uit Nederland die eclectische en meeslepende R&B schrijft, produceert en uitvoert. De 23-jarige Robin, van Moluks/Indonesische afkomst, groeide op in een gezin vol met muziek en creativiteit. Complementerend aan zijn warme stem, kan zijn sound het best beschreven worden als R&B, soul en pop vermengd met elementen van verschillende genres, zoals jazz, funk en hiphop. Robin laat zich inspireren en beïnvloeden door artiesten als Michael Jackson, Prince en Frank Ocean.

Steffen Morrison
Steffen Morrison