Severe Torture + Ingested

Severe Torture + Ingested + Mouflon + Shoot The Messiah

Severe Torture
Het in 1997 opgerichte Severe Torture is een Nederlandse, bloeddorstige death metal band. Na de release van hun tweede album 'Misanthropic Carnage' in 2002 tekende de band Severe Torture bij Earache Records. Met tal van tours en shows in Europa, Noord-Amerika en Zuid-Amerika hebben ze een monsterlijke livereputatie opgebouwd. De band werkt op dit moment aan een nieuwe plaat en in het kader van dat album komt Severe Torture naar GIGANT!

Ingested
Het Engelse Ingested heeft een reputatie opgebouwd als één van de meest woeste death metal acts uit het Verenigd Koninkrijk. Afstraffende beat-downs, epische riffs, keelklanken en zinderende snelheid zijn slechts enkele van de wapens in het muzikale arsenaal van Ingested. In 2018 kwam de vierde plaat The Level Above Human uit en die klinkt zelfverzekerder en vernietigender dan ooit!

Mouflon
Eind 2018 kwam de Arnhemse death metal band Mouflon met eerste langspeler Devastations. Het zware en donkere geluid op deze plaat is kenmerkend voor Mouflon. Met een mix van death metal en doom metal, beïnvloedt door old school bands, stuitert Mouflon razemd en agressief van het ene headbang moment naar het andere.

Shoot The Messiah
De Nederlandse thrash/death metalband Shoot The Messiah ontstond in 2015 met het doel om brute muziek te maken. Dat is gelukt! Sinds 2016 maken ze de podia onveilig met scheurende gitaren, progressieve drums en brute vocals. Later dit jaar mogen we het debuutalbum van de band verwachten.

Severe Torture + Ingested
Severe Torture + Ingested