RAZ Jazz Awards 2020

RAZ Jazz Awards 2020 GEANNULEERD

RAZ Jazz Award 2020
€ 20,00

RAZ Jazz Award 2020 - rolstoelplaats
€ 20,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zondag
19 april
13:45
14:00
Theaterzaal

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd.

 

Samen met Rotary Apeldoorn Zuid (RAZ) en BigBand Apeldoorn organiseert GIGANT een talentontwikkelingsprogramma in de vorm van een wedstrijd voor jonge jazzmuzikanten tussen de 9 en 21 jaar. Milan, Dion, Tije en Meike zijn de vier genomineerden van 2020 die op zondag 19 april tijdens de Jazzclub GIGANT special edition optreden samen met BigBand Apeldoorn. Tijdens dit optreden worden ze beoordeeld door een deskundige jury. De winnaar krijgt een masterclass aangeboden van een bekende jazzmuzikant.

BigBand Apeldoorn
BigBand Apeldoorn (opgericht in 2006), heeft 18 buitengewoon enthousiaste leden en staat (normaal gesproken onder leiding van Arjan Stam) deze keer onder de bezielende leiding van Anne Marie Ten Heggeler. BigBand Apeldoorn speelt mooie ballads, lekkere blues en spetterende swing afgewisseld met Latin en pop.

 

Kaarten kosten 20 euro. Deze toegangsprijs is inclusief een hapje en een drankje en sponsort de masterclasses van de winnaars.

RAZ Jazz Awards 2020