Papi Chulo

Papi Chulo GEANNULEERD

Verkoop Extern
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zaterdag
5 september
23:00
23:00
Popzaal

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus kan dit event helaas geen doorgang vinden op 5 september. Wij verwachten dat de 1,5 meter-regel in september nog steeds zal gelden en daarmee kunnen we jullie niet de fantastische avond bieden waar jullie op gerekend hebben. Daarnaast is dit event niet berekend op een maximum van 40 bezoekers en is het financieel niet haalbaar om dit event zo door te laten gaan.

Op dit moment is onze programmeur in gesprek met Papi Chulo om een nieuwe datum te vinden voor dit event. Gekochte tickets blijven geldig voor een nieuwe datum. Zodra deze nieuwe datum bekend is, zal je door Papi Chulo geinformeerd worden via e-mail en social media. Bedankt voor je begrip!

 

Apeldoorn! Het heetste Latin feest van dit moment komt naar jullie toe! Na uitverkochte clubnachten door heel Nederland en België en ook meermaals in ons eigen Apeldoorn, is Papi Chulo op 5 september weer terug! 5 uur lang knallen we de beste Dancehall, Reggaeton, Moombahton, Kizomba, Bachata, Salsa en Merengue!

 

Papi Chulo