Opera Alaska + TrapdoorMan

Opera Alaska + TrapdoorMan Seated Specials

Duoticket (2 pers.) - Opera Alaska
€ 34,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
2 oktober
19:30
20:00
Popzaal

De singletickets voor dit concert zijn uitverkocht. Er zijn alleen nog duotickets beschikbaar!

GIGANT Seated Specials
Ook in oktober brengen we je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 42 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Opera Alaska
Een toevallige ontmoeting in 2017 in één van de filialen van het wereldberoemde Zweedse meubelconcern was de vonk die nodig was om singer/songwriter Marien Dorleijn en gitarist Marzio Scholten bij elkaar te brengen. Dorleijn en Scholten delen een liefde voor songwriting, gear en muziek maken. Afzonderlijk van elkaar hebben beiden inmiddels hun sporen verdiend in de Nederlandse muziekscene: Dorleijn als songwriter en frontman van de gelauwerde indieband Moss en Scholten met zijn werk als gitarist/bandleider van diverse projecten in de instrumentale muziekscene. In Opera Alaska bundelen ze hun krachten, wat resulteert in speelse indie, dansbare grooves, dromerige melodieën en, bovenal, ijzersterke songs.

Voorprogramma: TrapdoorMan
Maak ik de juiste keuzes? Zanger en gitarist TrapdoorMan, geïnspireerd door indie/alternatieve rock, is altijd op zoek naar het juiste antwoord op die vraag. TrapdoorMan gelooft dat je altijd in controle bent, ongeacht de situatie. Op zijn debuutalbum “Of Later Concern” vecht hij met deze optimistische en haast naïeve insteek. Geloven dat je in controle bent is soms lastig vol te houden en kan erg confronterend zijn. Zijn twijfel wordt daarom ook regelmatig geuit.

Ondanks dat hij een singer-songwriter is, is TrapdoorMan niet bang voor een stevige gitaarsolo of distortion, aangezien hij ooit begon als lead gitarist. “Of Later Concern” is een van begin tot eind zelfgemaakte soloplaat gevuld met sterke contrasten, vloeiende melodieën en openhartige teksten.

-----------------------------------------------------------

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

- Koop je tickets online. Aan de deur zijn geen tickets te koop.
- Wij verzoeken je vriendelijk, maar met klem, om je naam en telefoonnummer achter te laten.
- Entree van de zaal gebeurt binnen een vastgestelde tijd. Na aanvang van het concert is geen entree meer mogelijk.
- Ontsmet handen voor en na het bezoek aan de popzaal.
- Neem plaats op de door de medewerker aangewezen plekken. Er zijn enkel zitplaatsen aanwezig.
- Je kunt je bestelling plaatsen via de QR-code op je tafel.
- Toiletbezoek gebeurt één voor één.
- Volg de aanwijzingen van het personeel op.
- Houd 1,5 meter afstand.
- PIN only.
- Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid.
- GIGANT heeft het recht om bezoekers te weigeren.

Opera Alaska + TrapdoorMan
Opera Alaska + TrapdoorMan