Olaf Putker + Dawn + Benjamin Theodore

Olaf Putker + Dawn + Benjamin Theodore Muziekcafé XL

Normaal
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
Gratis entree
zondag
5 mei
13:00
16:15
Café

Olaf Putker
Olaf Putker maakt alternatieve americana met een sixties feel en maatschappijkritische teksten, vaak verwijzend naar persoonlijke ervaringen.Zijn muziek is niet alleen maar jaren-zestig-geïnspireerd: invloeden uit de hele recente muziekgeschiedenis komen voorbij: van Bob Dylan en The Monkees naar JOHAN en Tim Knol. Dit alles gebracht met de speelsheid van Mac DeMarco en het enthousiasme dat je van een jonge muzikant kunt verwachten.

Dawn
Dawn kijkt niet weg voor taboes, emoties en gaat de confrontatie aan. Dat is volgens haar de enige manier om dichter bij elkaar komen. Dawn schrijft intieme nummers op piano en gitaar. Tijdens haar shows gaat ze met haar hese stem een gelijkwaardig gesprek aan met het publiek. Haar kleurrijke verschijning laat zien dat het leven vele kanten heeft: lichte én donkere.

Benjamin Theodore
"Dit is mijn verhaal. Mijn liedjes zijn als tijdscapsules. Ze bevatten iets wat ik voelde of dacht op het moment dat ik het schreef. Daarom neem ik je mee in mijn reis als twentysomething en vertel je mijn eerlijke verhaal. Elke liedje dat je hoort is autobiografisch. Ik zing over het vinden van mijn weg in het leven, struggles in de liefde en ik vertel je mijn boodschap over hoe we samen de wereld een stukje beter kunnen maken. Met invloeden van Jason Mraz, John Mayer en Bob Dylan speel ik een herkenbare sound met catchy melodieën. De kans is groot dat je mijn liedjes nog zingt als je naar huis gaat..."
 

 

Olaf Putker + Dawn + Benjamin Theodore
Olaf Putker + Dawn + Benjamin Theodore
Olaf Putker + Dawn + Benjamin Theodore