Muziekcafé met ISLE

Muziekcafé met ISLE GEANNULEERD

- Gratis entree -
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zondag
25 oktober
16:15
16:15
Cafe

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus kan dit concert helaas geen doorgang vinden op 25 oktober. Wij verwachten dat de 1,5 meter-regel in oktober nog steeds zal gelden en daarmee kunnen we jullie niet het concert bieden waar jullie op gerekend hebben.

Op dit moment is onze programmeur in gesprek met de band en boeker om een nieuwe datum te vinden voor dit concert.

ISLE is een dream pop duo dat samen op ontdekkingsreis is door de constant evoluerende wereld ISLE. Een wereld van serene melodieën, intrigerende spoken words en orkestrale arrangementen die je doen denken aan Bjork en Ane Brun. Waar de atmosfeer galmt met hun warme akoestische en vervreemdende elektronische klanken en waar ze hun voorliefde voor organische akoestische instrumenten verzoenen met hun liefde voor een experimenteel en elektronisch geluid.

ISLE is een wereld die zich stukje bij beetje laat zien, van het werkelijke tot het onbekende, terwijl ze zich speels voortbewegen. Hun bewegingssensoren, sampling en looping technieken die het zelfgebouwde lichtdecor en visuals integreren tot een totaalervaring lokken je verder mee in deze wereld vol van verbeelding, mogelijkheden en ruimte!

Muziekcafé met ISLE