Muziekcafé met HEBE

Muziekcafé met HEBE GEANNULEERD

- Gratis entree -
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zondag
7 juni
16:15
16:15
Cafe

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus, is dit event afgelast. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd.

 

Singer-songwriter Hebe Vrijhof (27) groeide op in een artistiek huishouden - haar vader is een documentaire-regisseur, haar moeder een theaterontwerper en docent op Rietveld Academie en haar broer is een visuele en lichtkunstenaar. Dit alles droeg bij aan HEBE’s fascinatie voor muziek en kunst.

Na haar afstuderen aan het Conservatorium van Amsterdam en mede beïnvloed door artiesten van nu als James Blake en BANKS en door iconische songwriters van vroeger als Van Morrison en Bob Dylan, sloot HEBE zichzelf op in de studio om aan haar geluid aan te werken, een geluid dat zowel opzwepend als melancholisch tegelijk is.

Single 'Hunting Me' geeft ons een eerste kijkje in haar unieke geluid en teksten; slechts een stukje van een puzzel die haar status als een authentiek songwriting talent zal bevestigen.

Muziekcafé met HEBE