Mark Foggo

Mark Foggo + Drunken Dolly

Normaal - Mark Foggo
€ 15,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
27 maart
20:30
20:30
Popzaal

De Britse skamuzikant Mark Foggo is wereldwijd bekend als een dynamische zanger en performer. Sinds de jaren ’80 is hij een van de grootste namen binnen de skascene, bekend van zijn manische optredens, gekke persoonlijkheid, sterke skanummers en enorme energie. In oktober kwam zijn nieuwe plaat Ska Pig Returns uit en met dit verse materiaal op zak komt hij onze popzaal op z’n kop zetten!

Voorprogramma: Drunken Dolly
Drunken Dolly en alcohol, ze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ze zouden hun eigen tenen nog amputeren om dichter bij de bar te kunnen staan. Op hun nieuwe EP, welke 16 maart 2019 is uitgekomen, wordt hun liefde voor feesten en alcohol nogmaals goed bezongen en zorgen ze ervoor dat je onmogelijk stil kan blijven staan, waardoor je je schoenzolen onder je schoenen vandaan danst.

Drunken Dolly viert al jaren feest op de Nederlandse podia en inmiddels hebben ze tijdens hun meerdere UK-tours ook daar laten zien dat Drunken Dolly feesten en drinken is. Dat in combinatie met hun energieke show vol punk, folk en meerstemmige samenzang, staan ze bekend om samen met hun vrienden van het ‘Drunken Dolly Drinking Team’ te zorgen dat menig tapinstallatie leeg wordt gedronken en een groot feest gegarandeerd is.

Mark Foggo
Mark Foggo
Mark Foggo