Mamihlapinatapai + Convoi Exceptional + De Stokers

Mamihlapinatapai + Convoi Exceptional + De Stokers De Karavaan

Gastenlijst
€ 0,00

Normaal - Mamihlapinatapai
€ 17,50

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
20 maart
19:30
20:00
Popzaal

Het exotische gezelschap Mamihlapinatapai presenteert op 20 maart hun nieuwe album in onze popzaal! De band heeft voor deze avond speciale gasten uitgenodigd: de manisch melancholische polka hoempapunkers van De Stokers en de trommelende rock 'n rollers van Convoi Exceptional.

Mamihlapinatapai
Onuitspreekbaar goed! Mamihlapinatapai bestaat uit negen muzikanten, heel veel lettergrepen en verschillende stijlen zoals Latin, Balkan, ska, reggae, jazz, flamenco en cumbia! Denk aan Spaanstalige wereldmuziek, blazers en opzwepende ritmes, die binnen no-time een glimlach op je gezicht toveren en je laten bewegen als een volleerde salsero of salsera!

Het gezelschap werd opgericht door jeugdvrienden bassist Luciano Varela en toetsenist Fernan Mejuto, beiden opgegroeid in de Spaanse regio Galicië en geïnspireerd door bands als Manu Chao, Che Sudaka en La Troba Kung-Fú. Als ware straatmuzikanten begonnen de jeugdvrienden te spelen in de straten van Den Haag en al snel haakte andere muzikanten aan. Het collectief groeide snel tot een complete band die klaar was om de wereld te gaan veroveren. In maart is het tijd voor het langverwachte tweede album Maghía!

Convoi Exceptional
Deze jongens weten hoe ze een kolkende mensenmassa moeten creëren. Zwetende, dampende, energieke improvisatieklanken en pompende live beats. Vurig en soms juist even een klein moment van bezinning. Rock en Roll in har(d)t en nieren. De mannen hebben sinds 2006 op vele podia gespeeld, zoals Lowlands, Oerol, de Parade, Zwarte Cross en Pinkpop!

De Stokers
Banjo, drumkoffer, contrabas, accordeon, toeters en bellen, zingende zaag, stemmen, verdeeld over 7 mannen. De Stokers, voila! Polka, hoempa, balkan, smartlap, ska, country, tja... de Stokers doen er hun eigen ding mee. Nederlandstalige manisch melancholische circuspunk, meer woorden maken we er niet aan vuil. Komt dat zien, komt dat horen!

Mamihlapinatapai + Convoi Exceptional + De Stokers
Mamihlapinatapai + Convoi Exceptional + De Stokers
Mamihlapinatapai + Convoi Exceptional + De Stokers