Kwartetten met Beethoven

Kwartetten met Beethoven Familieconcert 6+

Kwartetten met Beethoven
€ 12,50

Kwartetten met Beethoven - < 18
€ 5,00

Kwartetten met Beethoven - CJP
€ 10,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
maandag
13 april
16:00
16:00
Theaterzaal

HOE KLINKT KWARTETTEN MET GOUD? 

In Kwartetten met Beethoven breekt het Dudok Quartet Amsterdam het beroemde Strijkkwartet opus 132 van Beethoven open voor jonge oren.

Vier musici spelen buiten met elkaar een kwartetspel. “Heb jij voor mij van de strijkers de altviool?”, “Ik mis nog van de getallen nummer 4”, “Wie heeft van de metamorfose de vlinder?”, “En wie heeft de allermooiste kleur goud?”

Het kwartet neemt je zonder woorden mee in een muzikaal spel met verschillende sferen en kleuren. Het geniale muziekstuk van Beethoven is steeds in beweging en wordt, net als de kaarten in het spel, telkens opnieuw geschud. Komen alle muzikale kleuren uiteindelijk bij elkaar?

Een concert vol fantasievolle beelden, beweging, magie en verwondering met de mooiste muziek van Beethoven.

Het Dudok Quartet Amsterdam

Het Dudok Quartet Amsterdam studeerde met de hoogste onderscheidingen af aan de Nederlandse Strijkkwartet Academie. Door hun successen op internationale strijkkwartetconcoursen wordt het kwartet erkend als een van de meest veelbelovende jonge strijkkwartetten van Europa. In november 2014 ontving het Dudok Kwartet de Kersjesprijs voor uitzonderlijk talent in de Nederlandse kamermuziek. www.dudokkwartet.nl

Judith van Driel 1e viool
Marleen Wester 2e viool
Marie-Louise de Jong altviool
David Faber cello

 

Oorkaan
Dit is een productie van Oorkaan. Zij maken met topmusici theatrale concerten voor kinderen. Oorkaan wil zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doen zij in theatrale en verrassende vormen, waarbij ze zich richten op muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.

Kwartetten met Beethoven
Kwartetten met Beethoven
Kwartetten met Beethoven
Kwartetten met Beethoven