Koningsdag

Koningsdag GEANNULEERD

- Gratis entree -
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
maandag
27 april
15:00
15:00
GIGANT

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. 

 

15:00 – 18:00 Doe Maar Na + supports
19:00 – 00:00 80’s Verantwoord

De jaren '80 waren voor onze koning een bepalende tijd waarin hij o.a. zijn complete schooltijd doorliep, zijn militaire dienstplicht vervulde én de Elfstedentocht schaatste! Ook bepalend was de muziek uit deze jaren. Daarom brengen we je vandaag het beste uit de jaren ’80, met tributeband Doe Maar Na en 80’s Verantwoord. Het programma vindt plaats in de steeg naast GIGANT en is geheel gratis toegankelijk.

Doe Maar Na neemt je terug naar de tijd dat Nederland zuurstokroze en fosforgroen kleurde. De vier hebben een gemeenschappelijke passie voor Nederska en reggae en spelen alle grote hits van de populairste Nederpop band ooit. Denk aan 32 jaar, De bom, Doris Day en 1 Nacht alleen!

Daarna herontdek je bij 80's Verantwoord dé credible knallers van de jaren ’80. The Cure, Talking Heads, George Michael en David Bowie zijn terug! DJ’s van de avond zijn de ‘7 Inch Twins’, zij zoeken de spannende grens op tussen kwalitatieve topplaten en soms een corny hitje. Alle dansmoves van de jaren ’80 mogen uit de kast, Doe Maar!

Koningsdag