JOC & Sabrina Starke

JOC & Sabrina Starke GEANNULEERD

Het concert van JOC & Sabrina Starke kan helaas geen doorgang vinden. De gezondheid van Sabrina Starke laat dat niet toe. Kaartkopers krijgen natuurlijk hun geld terug. Mail uw naam, aantal gekochte tickets en IBAN gegevens naar administratie@gigant.nl, dan zorgen wij dat het geld z.s.m. weer op uw rekening staat.


Samen met singer-soul-writer Sabrina Starke zoekt het Jazz Orchestra of the Concertgebouw de rafelranden op in het wonderschone en zeer persoonlijke oeuvre van Nina Simone. Feeling Good, My Baby Just Cares For Me, Don’t Let Me be Misunderstood, Ain’t Got No – I Got Life en veel meer moois. Ode aan jazz- en soullegende en human rights activiste Nina Simone!

Met haar melodische en krachtige stem creëert Sabrina Starke een bewustheid en raakt ze in ieders hart. Daarbij hebben traditionele soul, folk, hiphop en reggae een grote invloed gehad op de ontwikkeling van haar unieke ‘sound’. Nina Simone is een belangrijke inspiratiebron voor haar. Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw is een bigband van absolute wereldklasse. Met een ijzersterke ritmesectie en dito blazers touren ze over de hele wereld met uiteenlopende programma’s en vele grote (inter)nationale solisten.

 

JOC & Sabrina Starke - The Story of Nina Simone is programma met het gevoel en de signatuur van Maaiveld.

JOC & Sabrina Starke