Jazzclub GIGANT - Jazz & Boogie

Jazzclub GIGANT - Jazz & Boogie GEANNULEERD

Jazzclub €3
€ 3,00

Jazzclub €6
€ 6,00

Jazzclub €9
€ 9,00

Jazzclub €12
€ 12,00

Jazzclub €0
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zondag
19 april
14:45
15:00
Popzaal

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus zijn alle concerten, clubnachten, filmvertoningen, cursussen of andere voorstellingen tot 1 juni afgelast en GIGANT is tot die tijd ook in zijn geheel gesloten. Voor de verschillende programmaonderdelen zijn onze programmeurs druk op zoek naar nieuwe data. Kaartkopers voor events in die periode worden zo snel mogelijk, waar mogelijk, persoonlijk geïnformeerd.

 

Jazzclub Gigant is het Apeldoornse podium voor muzikanten en liefhebbers van jazzmuziek. We laten het talent uit ons Jazz’ndoorn horen en koppelen dit aan onze Resident Band, De Guus Essers Band.

Headline: “Eeco Swing & Boogie Express” 

Eeco werd geboren in 1983 in Jakarta, Indonesië, waar zijn ouders gestationeerd waren tijdens de overzeese periode van zijn vader. Op 17-jarige leeftijd schakelde hij over van klassieke pianomuziek naar Boogie Woogie & Jazz. Zijn leraar was bekende jazz- en boogiepianist Rob Agerbeek, nu ook zijn vriend en adviseur. In 2014 richtte hij zijn eigen band op: "Eeco Swing & Boogie Express" met muziek van Boogie Woogie, Blues & Swing.

 

Eeco Rijken Rapp (piano)

Ben Schröder (drums)

Bart Wouters (contrabas)

Engelbert Wrobel (saxofoon/klarinet)

 

Local Jazz:

Local Jazz wordt deze editie vertegenwoordigd door de winnaars van de RAZ Jazz Award 2019. Noa Nieuwenkamp en Eise de Lange worden in set 2 begeleid door de Guus Essers Band.

Noa Nieuwenkamp zingt al sinds ze zich dat kan herinneren en voelt zich thuis in allerlei genres: soul, pop en gospel Jazz. Ze verbaasde de jury door haar performance, tekstbehandeling, uitstraling en haar prachtige stem. Voorzien van feedback door Pien Schneider (zangeres van P.I.E.N. en hoofdvakdocent zang aan het conservatorium in Enschede) is Noa klaar voor haar optreden.

Eise de Lange is 12 jaar en speelt 3 jaar trompet. En zoals hij zelf zegt “Ik vind het ook leuk omdat ik veel plezier heb. De soort muziek die ik leuk vind is jazz of pop. Ook vind ik het leuk om te improviseren.” Dat vond de jury ook, hij blies de jury omver en werd tot winnaar in de categorie tot 16 jaar uitgeroepen. Op 14 maart 2020 kreeg Eise de Lange een masterclass van de beroemde trompettist Eric Vloeimans.

Muzikaal gastheer Guus Essers leidt ons door het programma waarbij een samensmelting van alle artiesten van deze middag zeker niet uitgesloten is. En er zijn natuurlijk weer hapjes!

Pay what you want!
Gratis toegang, maar en vrije gift als blijk van waardering is welkom!

Jazzclub GIGANT - Jazz & Boogie
Jazzclub GIGANT - Jazz & Boogie
Jazzclub GIGANT - Jazz & Boogie
Jazzclub GIGANT - Jazz & Boogie