Jazzclub Gigant - Special Edition

Jazzclub Gigant - Special Edition i.s.m. Rotary Apeldoorn Zuid

Jazzclub 0,00
€ 0,00

Jazzclub 12,00
€ 12,00

Jazzclub 3,00
€ 3,00

Jazzclub 6,00
€ 6,00

Jazzclub 9,00
€ 9,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zondag
14 april
14:30
15:00
Popzaal

Let op: aangepaste aanvangstijd!
In samenwerking met Rotary Apeldoorn Zuid - ook wel bekend als RAZ - hebben wij voor jullie een spektakel met het geweldige Pay what you want! systeem. Hierbij kan je zelf aangeven wat je wilt betalen, maar een donatie uit blijk van waardering is altijd welkom!

Jazzclub Gigant is het Apeldoornse podium voor muzikanten en liefhebbers van jazzmuziek. We laten het talent uit ons Jazz’ndoorn horen en koppelen dit aan onze huisband, de Guus Essers Band & gitarist Wilko van Beek.

Djezm
Djezm - olv Robert Hootsen - is het Jazzorkest vol Apeldoornse talentvolle (jonge) musici!
Het Jazzensemble Djezm is jaren geleden ontstaan bij Markant.
De leeftijden onder de deelnemers was iedere keer anders. Zo hebben we met plezier volwassenen en tieners in het ensemble gehad! De laatste jaren speelt Djezm in een vaste bezetting. De muzikanten houden van lekker improviseren!

Boomtown Jazz Quintet
Begin 2016 nodigt bassist Dirk van Boven een aantal vrienden uit voor een gelegenheidsband waarmee die zomer een set gespeeld wordt in het Oranjepark in Apeldoorn. Dit leidt tot de oprichting van het Boomtown Jazz Quartet dat in September 2018 uitgebreid wordt tot quintet, als toetsenist Guus Essers erbij komt. Het Boomtown Jazz Quintet bestaat uit Kees Oosterwijk (sax & EWI), Harald Koll (gitaar), Guus Essers (toetsen), Peter Schrooders (bas) en Tom Gruijters (drums). Vijf ervaren muzikanten die elkaar kennen uit de muziekscene in Apeldoorn, en met veel speelplezier jazzrock, fusion en jazz spelen.

 

RazJazz

Vanaf 18.00 uur begint het speciale programma i.s.m. Rotary Apeldoorn Zuid. Bigband Apeldoorn treedt op in de Theaterzaal. Zij begeleiden 5 Apeldoornse talenten die dingen naar de RazJazz-prijs.

Dit is een beurs voor jonge jazz muzikanten om masterclasses te gaan volgen. Vanwege dit goede doel wordt dit optreden gecombineerd met een walking-diner. Meer informatie vindt u door op deze link te klikken.

 

Jazzclub Gigant - Special Edition
Jazzclub Gigant - Special Edition