Jazzclub GIGANT - A Breeze of Jazz

Jazzclub GIGANT - A Breeze of Jazz NIEUWE DATUM!

duoticket (2 pers.) - Jazzclub
€ 8,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
Uitverkocht
zondag
22 november
14:45
15:00
Popzaal

De singletickets zijn voor dit concert uitverkocht. Er zijn enkel nog duotickets te koop.

Jazzclub GIGANT is het Apeldoornse podium voor muzikanten en liefhebbers van jazzmuziek. We laten het talent uit ons Jazz’ndoorn horen en koppelen dit aan onze Resident Band, De Guus Essers Band.

Headliner

Hermine Deurloo studeerde saxofoon aan het Conservatorium van Amsterdam maar is autodidact op de chromatische mondharmonica. Inmiddels is ze een van de bekendste spelers van dit instrument en geeft ze zelf les aan het Rotterdams Conservatorium.

Hermine trad op met o.a. Metropole Orkest, het Koninklijk Concertgebouw Orkest, The Jazz Orchestra of the Concertgebouw, en toerde internationaal.

 

Rembrandt Frerichs wordt erkend als een ‘avonturier op te toetsen’ (Trouw) Hij kent het Amerikaanse jazz repertoire, maar past ervoor om de gebaande paden te bewandelen. In zijn concerten hoor je klassieke muziek en zijn passie voor Arabische muziek, die werd aangewakkerd door zijn tweejarig verblijf in Egypte. Al op 22 jarige leeftijd debuteerde hij op het North Sea Jazz Festival.

 

Tony Overwater is een bekroonde bassist wiens geluid en unieke manier van spelen hem tot een belangrijke speler in de Europese muziekwereld hebben gemaakt. Hij is een opmerkelijke solo-uitvoerder en leider van zijn eigen projecten, maar ook een collaboratieve en attente sideman. Hij staat bekend om zijn baanbrekende werk in de Arabische muziek.

In 1995 ging Tony Overwater op tournee met het Yuri Honing Trio door het Midden-Oosten, met name Libanon en Syrië en werd hij verliefd op de Arabische muziekcultuur. Hij ontmoette muzikanten uit Libanon, Syrië en Irak en begon een langdurige samenwerking met de Libanese zangeres Rima Khcheich.

 

Local Jazz

Juul Beerda is een musicus in hart en nieren. Vanaf zijn negende speelt hij accordeon en dan is het conservatorium een vanzelfsprekendheid. Piano en accordeon hebben zijn voorliefde. Vanaf 2009 is Juul fulltime uitvoerend muzikant en heeft hij honderden optredens verzorgd. En er zullen er nog vele volgen. Daarnaast is Juul actief als tekstschrijver en bij vele andere theaterproducties.
 

Muzikaal gastheer Guus Essers leidt ons door het programma waarbij een samensmelting van alle artiesten van deze middag zeker niet uitgesloten is. En er zijn natuurlijk weer hapjes!

 

----------------

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

 • Koop je tickets online. Aan de deur zijn geen tickets te koop.
 • Het gebruik van mondkapjes is verplicht tijdens je bezoek aan GIGANT, voor zowel bezoekers als medewerkers. Dit geldt ook tijdens het concert.
 • Wij verzoeken je vriendelijk, maar met klem, om je naam en telefoonnummer achter te laten.
 • Entree van de zaal gebeurt binnen een vastgestelde tijd. Na aanvang van het concert is geen entree meer mogelijk.
 • Ontsmet handen voor en na het bezoek aan de popzaal.
 • Neem plaats op de door de medewerker aangewezen plekken. Er zijn enkel zitplaatsen aanwezig.
 • De popzaalbar is gesloten. Het is niet mogelijk om drankjes te bestellen.
 • Toiletbezoek gebeurt één voor één.
 • Volg de aanwijzingen van het personeel op.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • PIN only.
 • Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid.
 • GIGANT heeft het recht om bezoekers te weigeren.
Jazzclub GIGANT - A Breeze of Jazz
Jazzclub GIGANT - A Breeze of Jazz
Jazzclub GIGANT - A Breeze of Jazz