Jazzclub GIGANT - A Breeze of Jazz

Jazzclub GIGANT - A Breeze of Jazz NIIEUWE DATUM!

duoticket (2 pers.) - Jazzclub
€ 0,00

singleticket (1 pers.) - Jazzclub
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zondag
22 november
14:45
15:00
Popzaal

Vooraf een gratis kaart afhalen of reserveren is noodzakelijk. Er zijn namelijk slechts beperkt plaatsen beschikbaar. 

Jazzclub GIGANT is het Apeldoornse podium voor muzikanten en liefhebbers van jazzmuziek. We laten het talent uit ons Jazz’ndoorn horen en koppelen dit aan onze Resident Band, De Guus Essers Band.

Headliner

Hermine Deurloo studeerde saxofoon aan het Conservatorium van Amsterdam maar is autodidact op de chromatische mondharmonica. Inmiddels is ze een van de bekendste spelers van dit instrument en geeft ze zelf les aan het Rotterdams Conservatorium.

Hermine trad op met o.a. Metropole Orkest, het Koninklijk Concertgebouw Orkest, The Jazz Orchestra of the Concertgebouw, en toerde internationaal.

 

Rembrandt Frerichs wordt erkend als een ‘avonturier op te toetsen’ (Trouw) Hij kent het Amerikaanse jazz repertoire, maar past ervoor om de gebaande paden te bewandelen. In zijn concerten hoor je klassieke muziek en zijn passie voor Arabische muziek, die werd aangewakkerd door zijn tweejarig verblijf in Egypte. Al op 22 jarige leeftijd debuteerde hij op het North Sea Jazz Festival.

 

Tony Overwater is een bekroonde bassist wiens geluid en unieke manier van spelen hem tot een belangrijke speler in de Europese muziekwereld hebben gemaakt. Hij is een opmerkelijke solo-uitvoerder en leider van zijn eigen projecten, maar ook een collaboratieve en attente sideman. Hij staat bekend om zijn baanbrekende werk in de Arabische muziek.

In 1995 ging Tony Overwater op tournee met het Yuri Honing Trio door het Midden-Oosten, met name Libanon en Syrië en werd hij verliefd op de Arabische muziekcultuur. Hij ontmoette muzikanten uit Libanon, Syrië en Irak en begon een langdurige samenwerking met de Libanese zangeres Rima Khcheich.

 

Local Jazz

Juul Beerda is een musicus in hart en nieren. Vanaf zijn negende speelt hij accordeon en dan is het conservatorium een vanzelfsprekendheid. Piano en accordeon hebben zijn voorliefde. Vanaf 2009 is Juul fulltime uitvoerend muzikant en heeft hij honderden optredens verzorgd. En er zullen er nog vele volgen. Daarnaast is Juul actief als tekstschrijver en bij vele andere theaterproducties.
 

Muzikaal gastheer Guus Essers leidt ons door het programma waarbij een samensmelting van alle artiesten van deze middag zeker niet uitgesloten is. En er zijn natuurlijk weer hapjes!

Pay what you want! Gratis toegang, maar een vrije gift als blijk van waardering is welkom!

Jazzclub GIGANT - A Breeze of Jazz
Jazzclub GIGANT - A Breeze of Jazz
Jazzclub GIGANT - A Breeze of Jazz