Jan Terlouw Junior & The Nightclub

Jan Terlouw Junior & The Nightclub Locatie: De Babbel

Concert + afterparty
€ 10,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
28 december
21:00
22:30
De Babbel
Tickets
Concert + afterparty: €10,00 - verkrijgbaar via deze link
Concert + diner + wijn + afterparty: €45,00 - verkrijgbaar via deze link

Inloop diner: 19:30
Diner: 20:00
Inloop concert: 21:00
Concert: 22:30

Jan Terlouw Junior is de jongste telg uit een familie van schrijvers en componisten. De talentvolle Deventenaar speelde met zijn band heel Nederland plat tijdens de Popronde en bracht zijn debuutalbum met een bijbehorende comic uit. Op 28 december komt de band naar Apeldoorn op uitnodiging van Gigant. Wij organiseren de speciale Nightclub XL show op locatie De Babbel (Hoofdstraat 190). De Babbel verandert die dag in het decor van de comic: een schimmige jaren '20 nachtclub met livemuziek, dans, een diner en een nachtelijke afterparty.

Concert en diner
"Bezoekers kunnen op 28 december letterlijk het verhaal en dus ook een beetje mijn hoofd binnen stappen. We hebben gekozen voor De Babbel, omdat het Moulin Rouge interieur perfect bij ons verhaal past", aldus Jan Terlouw Junior. Bezoekers zijn welkom in stijl vanaf 18.30 uur voor een jaren '20 diner en een optreden van The Masked Men Orchestra. De avond gaat om 21.00 uur over in het optreden van Jan Terlouw Junior & The Nightclub, aangevuld met een danseres en gastmuzikanten. Na het concert start een electroswing afterparty.

Jan Terlouw Junior & The Nightclub

Bezeten jazzvingers, subtiele moderne elektronica, visuals en donkere thematiek tegenover juist zoete poprefreinen voeren je mee in het verhaal van The Nightclub. Live stap je samen met Jan Terlouw Junior (zang/piano), Isaac McCluskey (trombone/achtergrondzang), Stef Bulten (contrabas/synthbas), Sascha van Loenen (trompet/gitaar/synths) en Axel Grunnekemeijer (drums) in een muzikale film noir: smooth, dark, sweaty & swinging.
Jan Terlouw Junior & The Nightclub
Jan Terlouw Junior & The Nightclub