GRAS | Huiskamerconcert

GRAS | Huiskamerconcert GEANNULEERD

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus kan dit concert helaas geen doorgang vinden op 17 september. Wij verwachten dat de 1,5 meter-regel in september nog steeds zal gelden en daarmee kunnen we jullie niet het concert bieden waar jullie op gerekend hebben.

Op dit moment is onze programmeur in gesprek om een nieuwe datum te vinden voor dit concert.

 

De Huiskamer is de showcase avond waarop lokaal talent zich kan presenteren in een kleine intieme setting in de huiskamer van GIGANT. Je kan hier genieten van (semi)akoestische optredens van opkomende muzikanten uit Apeldoorn. Ditmaal met optredens van Daniël Baan en TrapdoorMan.

Daniël Baan
Daniël Baan is een muzikaal getalenteerde duizendpoot. Met zijn 11 jaar heeft hij al aardig wat ervaring met optredens. Hij zingt, speelt elektrisch en akoestische gitaar, drums en piano. Hij heeft een brede muzieksmaak, maar favoriet is ruige rock. Op zijn YouTube kanaal post hij regelmatig nieuwe songs, soms zelf gecomponeerd.

TrapdoorMan
TrapdoorMan is een singer-songwriter met rock invloeden. Hij speelt eigenzinnige muziek vol vloeiende melodieën en sterke contrasten. Openhartige teksten nemen de regie.

GRAS | Huiskamerconcert
GRAS | Huiskamerconcert
GRAS | Huiskamerconcert