GRAS | De verhalen van Bökkers

GRAS | De verhalen van Bökkers

Normaal - De verhalen van Bokkers
€ 8,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
donderdag
8 oktober
20:00
20:30
Popzaal

'De verhalen van' is de serie van GRAS waarbij we in de verhalen achter de muzikanten duiken. Niemand minder dan Hendrik Jan Bökkers van rockband Bökkers is te gast tijdens deze editie! Naast dat onze host Martin Kuiper Hendrik Jan interviewt is er ook veel ruimte voor jouw vragen!

Hendrik Jan Bökkers
Hendrik Jan Bökkers heeft meer dan 10 jaar ervaring als bandcoach en bijna 1.500 live optredens in binnen en buitenland achter zijn naam staan. Daarnaast heeft hij een schat aan studio-ervaring als muzikant, songwriter, producer en technicus, en gaf hij les op o.a. de Academie voor Popcultuur te Leeuwarden en de Rockacademie in Tilburg. Hij speelde eerder in Soundsurfer en Jovink en de Voederbietels en in 2008 richtte hij zijn eigen band Bökkers op. Op 20 november komt hij met Bökkers naar onze popzaal. De laatste kans om de band in Apeldoorn te spotten, want de band zal na die tour stoppen in de huidige bezetting.

Host: Martin Kuiper
Martin Kuiper is de oprichter van het video interview platform FaceCulture dat sinds de start in 2002 meer dan 10.000 video interviews met artiesten als Adele, Ed Sheeran, Bruno Mars, Lil Kleine en Kensington heeft gedaan. In 2018 lanceerde Kuiper het live concept Behind the Music, een avondvullend programma in poppodia waarin een bekende artiest centraal staat. Bezoekers leren hun favoriete artiest echt kennen tijdens de intieme en interactieve avond die zich het best laat omschrijven als een live documentaire.

GRAS | De verhalen van Bökkers
GRAS | De verhalen van Bökkers