GRAS | De Huiskamer

GRAS | De Huiskamer

De Huiskamer is de showcase avond waarop lokaal talent zich kan presenteren in een kleine intieme setting in de huiskamer van GIGANT. Eens per twee maanden kan je hier genieten van (semi)akoestische optredens van opkomende muzikanten uit Apeldoorn. Ditmaal met optredens van Amber van der Linde, Kevin de Haan en Well-Known Strangers.

Amber van der Linde
Amber is een allround zangeres die van jongs af aan haar stempel drukt op de covers die ze zingt. Haar warme stem geeft een unieke sound in ieder genre, en weet daardoor te verrassen. Bij de Huiskamer zingt ze in een akoestische setting, begeleid en ondersteund door gitarist Jan-Willem Huiskamp.

Kevin de Haan
Kevin de Haan, een simpele jongen maar zeker niet de makkelijkste. Met een arsenaal aan schaamteloze verhalen, groffe grappen en goede bedoelingen probeert hij met zijn gevatte spoken word, keer op keer, het publiek er van te overtuigen dat hij nog altijd een hart van goud bezit.

Well-Known Strangers
Met een fijne mengeling van akoestische folk, americana en pop slepen de Apeldoornse troubadours Jelmer Smink, Jan Theun Ooms en Jasper Koot je mee in muzikale verhalen waar feit en fictie vaak door elkaar lopen. De gezamenlijke muzikale geschiedenis van Jelmer en Jan Theun gaat inmiddels al wel tien jaar terug, maar toen Jasper er begin 2019 zijn drumpartijen aan toevoegde was de chemie gelijk gevonden.

GRAS | De Huiskamer