FRIS

FRIS

FRIS is hét jongerenfeest van 12 t/m 16 jaar oud en tourt door heel Nederland. Met de grootste nationale en internationale artiesten weet FRIS keer op keer volle zalen te trekken en de kinderen te vermaken met het allerbeste entertainment van het moment. Op een verantwoorde manier: zonder alcohol en zonder drugs, biedt FRIS een geweldige ervaring en wil zo een goed voorbeeld schetsen voor de jongeren! Zo gaat Dopebwoy bij de lancering in Apeldoorn optreden: 1 van Nederlands grootste artiesten met de meest gestreamde track uit Nederland, ooit.

Het grote succesverhaal van FRIS komt onder andere door de co-creatie met de kinderen; per stad zijn veel kinderen betrokken waardoor het feest altijd door kinderen, voor kinderen blijft. Zo scoort Fris altijd met de hipste trends van het moment en weet het producties op te leveren die je gewoonweg niet wilt missen!

FRIS komt op 8 februari naar Apeldoorn met een sterren line-up die de grond zal laten beven! Dopebwoy zal de tent afbreken, samen met het team van de hipste DJ’s van het moment. Dit wordt dansen, springen & meezingen! Haal nu je kaarten voordat ze te snel gaan!

FRIS