For I Am King + Sisters of Suffocation

For I Am King + Sisters of Suffocation + Hibakusha

Normaal
€ 12,00

Vriendenticket
€ 10,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
5 april
19:30
20:00
Popzaal

For I Am King
De Nederlandse melodische death metalband For I Am King kwam in december 2018 met het langverwachte tweede album I. Een plaat vol moderne, complexe, furieuze, maar altijd catchy metal met hypnotiserende melodieën, aangevuld met de unieke zang van frontvrouw Alma Alizadeh.

Smashpress.nl schreef lovend over de nieuwe plaat: “I is een uitlaatklep voor opgekropte woede en tegelijkertijd ook om intens van te genieten: de glasheldere sound en een knap staaltje muzikaal spel. Laat de wereld maar komen, For I Am King is er meer dan klaar voor. Oorverslindende metal voor wie het aandurft.”

Sisters of Suffocation
De Eindhovense death metalband Sisters of Suffocation (S.O.S.) begon in 2014 en wist in korte tijd naar de top van Nederlandse death metal scene te klimmen. Dat jaar stonden ze direct op Eindhoven Metal Meeting en in de jaren daarna volgden shows op o.a. Stonehenge Festival, Zwarte Cross en Lowlands. In maart van 2019 komt de band met het nieuwe album Humans Are Broken en daarbij hoort natuurlijk een tour, mét show in GIGANT!

Hibakusha
Met de zwaarste metalbands als inspiratie ontstond Hibakusha in 2013 in Haarlem. Snoeiharde beats en krijsende leadpartijen staan als basis van hun intense liveshows. Hibakusha is all about the groove. De band kreeg voet aan de grond met hun EP release incarnation in 2015. Na lovende recensies werden ze uit 120 acts gekozen door Buma Rocks om op FortaRock 2016 te spelen. In 2016 en 2017 speelde ze daarnaast o.a op Euroblast en Amsterdam Metalfest en waren ze de support act voor Norma Jean en Twelve Foot Ninja. Tussen al het livegeweld door ging Hibakusha in September 2017 terug de studio in om hun eerste full-length plaat op te nemen: Prophet of Numbers. Op 19 maart 2018 is het album uitgekomen en deze heeft lovende recensies opgeleverd.

 

For I Am King + Sisters of Suffocation
For I Am King + Sisters of Suffocation
For I Am King + Sisters of Suffocation