Eric Vloeimans' Gatecrash

Eric Vloeimans' Gatecrash NIEUWE DATUM!

Normaal - Eric Vloeimans' Gatecrash
€ 22,00

Gastenlijst podium
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
donderdag
14 januari
19:30
20:00
Popzaal

Dit event is verplaatst van 14 maart en vervolgens 10 mei 2020 naar 14 januari 2021 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten voor 14 maart en 10 mei blijven geldig voor de show op 14 januari 2021. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

 

Hypnotiserende jazzfunk, gloedvolle ballads en krachtige solo’s. Dat is de elektrische band van trompettist Eric Vloeimans met topdrummer Jasper van Hulten, de IJslandse basgitarist Gulli Gudmundsson en een glansrol voor pianist Jeroen van Vliet, 2014 winnaar van de prestigieuze Buma Boy Edgar Prijs, op Fender Rhodes.

In 2007 presenteerde Eric Vloeimans Gatecrash met het livealbum Gatecrashin’ en scoorde daar meteen een Edison Award mee. Ruim tien jaar later heeft de band internationale bekendheid vergaard.

“Er bestaat muziek die je lichaam rechtstreeks opdracht geeft tot bewegen, muziek die tot erotische dagdromen aanzet, muziek die de hersenen traint, muziek die vrolijk maakt of treurig stemt, muziek die ontspant en muziek die op de zenuwen werkt. Er bestaat ook muziek die je opslokt als Jonas in de walvis, composities lang meeneemt en als de laatste maat heeft geklonken, weer uitspuugt. Je vraagt je af waar je bent geweest en hoe lang. Eric Vloeimans maakt zulke muziek.” – Het Parool

Trompet: Eric Vloeimans
Fender Rhodes: Jeroen van Vliet
Basgitaar: Gulli Gudmundsson
Drums: Jasper van Hulten

Eric Vloeimans' Gatecrash