Eric Clayton and The Nine + Scarlet Stories

Eric Clayton and The Nine + Scarlet Stories Seated Specials: Brainstorm Festival presents

Duoticket (2 pers.) - Eric Clayton
€ 38,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
Uitverkocht
vrijdag
6 november
19:30
20:00
Popzaal

De verscherpte coronamaatregelen zoals deze op 13 oktober zijn aangekondigd, hebben verschillende gevolgen voor GIGANT en ook voor dit concert:

- Per concert zijn maximaal 30 bezoekers toegestaan. Voor de concerten waarvoor al meer dan 30 tickets zijn verkocht behouden we de tickets in volgorde van aankoop. Dit betekent dat de tickets vanaf nummer 31 helaas geen toegang meer kunnen krijgen tot het concert of de filmvertoning. Als dit op jou van toepassing is, krijg je hiervan bericht. Wij storten vervolgens het aankoopbedrag zo snel mogelijk terug op je rekening. Je hoeft hiervoor zelf niets te doen.
- Alle horeca in GIGANT is van 14 oktober 22:00 t/m 13 november gesloten. Dit betekent dat het ook niet mogelijk is om voorafgaand, tijdens of na dit concert drankjes te bestellen.
- Het gebruik van mondkapjes is verplicht voor bezoekers en medewerkers. Dit geldt ook tijdens concerten.

-----------------------------------------

GIGANT Seated Specials
Ook in november brengen we je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Brainstorm Festival
Helaas kan Brainstorm Festival dit jaar geen doorgang vinden i.v.m. het coronavirus. Gelukkig trekken metalliefhebbers toch aan het langst eind in november, want i.s.m. Brainstorm Festival presenteren we deze bijzondere editie van Seated Specials met Eric Clayton and The Nine en Scarlet Stories!

Eric Clayton and The Nine
Eigenlijk behoeft Eric Clayton geen introductie meer. Wie kent zijn werk als zanger van de gothic cult-band Saviour Machine niet? En wie is niet bekend met zijn gastrol bij Ayreon? En wie kent zijn voorliefde voor David Bowie niet? Het is allemaal geschiedenis, maar daar stopt het verhaal niet. Eric Clayton is terug met een nieuw album, opgenomen met zijn nieuwe band Eric Clayton and The Nine.

Vanavond presenteert Eric Clayton zijn nieuwe werk aan het Nederlandse publiek. Het belooft met slechts 42 stoelen een intieme show te worden, zoals we dat eigenlijk juist graag zien bij deze charismatische Amerikaanse zanger. Wij zijn er dan ook trots op om samen met Brainstorm Festival mee te schrijven aan een nieuw hoofdstuk in de toch al indrukwekkende carrière van Eric Clayton!

Scarlet Stories
Het ene moment fragiel en rustig, het andere intens, sterk en rauw: dat is Scarlet Stories. De Nederlandse progressieve metalband verraste in 2019 met het sterke debuutalbum Necrologies, dat door NRC “een sfeervol prachtdebuut” werd genoemd. Niet verwonderlijk met producer Joost van den Broek (Vuur, Navarone, Kovacs) als helpende hand. Ook won de band met het album de iO Pages Prog Award 2019. Maar weinig bands kennen zo’n vliegende start.

Het succes van Scarlet Stories is het Brainstorm Festival niet onopgemerkt gebleven. Jaarlijks geeft het festival enkele Nederlandse bands de kans om zich aan publiek te presenteren. Hoewel dit jaar van een gewoon festival geen sprake is, blijft Brainstorm de Nederlandse scene steunen. Hier past Scarlet Stories perfect bij!

----------------------------

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

 • Koop je tickets online. Aan de deur zijn geen tickets te koop.
 • Het gebruik van mondkapjes is verplicht tijdens je bezoek aan GIGANT, voor zowel bezoekers als medewerkers. Dit geldt ook tijdens het concert.
 • Wij verzoeken je vriendelijk, maar met klem, om je naam en telefoonnummer achter te laten.
 • Entree van de zaal gebeurt binnen een vastgestelde tijd. Na aanvang van het concert is geen entree meer mogelijk.
 • Ontsmet handen voor en na het bezoek aan de popzaal.
 • Neem plaats op de door de medewerker aangewezen plekken. Er zijn enkel zitplaatsen aanwezig.
 • De popzaalbar is gesloten. Het is niet mogelijk om drankjes te bestellen.
 • Toiletbezoek gebeurt één voor één.
 • Volg de aanwijzingen van het personeel op.
 • Houd 1,5 meter afstand.
 • PIN only.
 • Blijf thuis bij griepklachten en verkoudheid.
 • GIGANT heeft het recht om bezoekers te weigeren.
Eric Clayton and The Nine + Scarlet Stories
Eric Clayton and The Nine + Scarlet Stories