Ensiferum acoustic

Ensiferum acoustic + Trio de Facto

Normaal
€ 22,00

Vriendenticket
€ 20,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
maandag
17 december
19:30
20:15
Popzaal

De muziek van de Finse metalband Ensiferum heeft altijd een echte folksound gehad en regelmatig waren er akoestische nummers te vinden op hun albums. Het idee om puur akoestische shows te gaan doen ontstond een aantal jaar geleden, nadat fans meermaals vroegen om deze nummers live te horen. Voor Ensiferum voelde het tijdens hun metalshows te onnatuurlijk om te switchen naar akoestisch, maar vond het wel tijd voor een mooie uitdaging. Ze stelden een setlist samen met nummers die nog nooit eerder live waren gespeeld, staken enkele hits in een nieuw, akoestisch jasje, en speelden in 2016 met groot succes een aantal akoestische shows in hun thuisland. Nu is het de beurt aan de rest van Europa!

Verwacht van deze avond geen “night of ballads with Ensiferum”, maar een asskicking feest vol bijzondere nummers en genoeg kansen voor het publiek om mee te zingen, een moshpit te starten, te crowsurfen en het akoestische monster in zich los te laten.

Voorprogramma: Trio de Facto
Trio de Facto is een akoestische metal cover spinoff band met leden van de Finse powermetal band Metal de Facto. Trio de Facto speelt opnieuw gearrangeerde classic heavy metal en power metal nummers die we allemaal kennen. Grijp een biertje, geniet van de show en zing uit volle borst mee met je all time favoriete metal songs!

Ensiferum acoustic
Ensiferum acoustic
Ensiferum acoustic