Drukwerk

Drukwerk GEANNULEERD

Normaal - Drukwerk
€ 19,50

Gastenlijst podium
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
4 september
20:00
20:30
Popzaal

In verband met de maatregelen omtrent het coronavirus kan dit concert helaas geen doorgang vinden op 4 september. Wij verwachten dat de 1,5 meter-regel in september nog steeds zal gelden en daarmee kunnen we jullie niet de fantastische avond bieden waar jullie op gerekend hebben. Daarnaast hebben wij deze show niet berekend op een maximum van 40 bezoekers en is het financieel niet haalbaar om dit concert zo door te laten gaan.

Op dit moment is onze programmeur in gesprek met de band en boeker om een nieuwe datum te vinden voor dit concert. Gekochte tickets voor 8 mei en 4 september blijven geldig voor een nieuwe datum. Zodra deze nieuwe datum bekend is, zullen we je meteen informeren via e-mail en social media. Bedankt voor je begrip!


Drukwerk is in 1978 opgericht. Het begon met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezingen ze de liefde op een eigen manier zoals in de hit ‘Je loog tegen mij’ en de liefde voor Mokum in ‘Hee Amsterdam’.

Veertig jaar na ‘Je loog tegen mij’ hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het vuur weer opgestookt. Sinds 2012 zijn zij weer op de been door Nederland!

Drukwerk