Dr.FUTZ

Dr.FUTZ

De popzaal is meer dan 3 maanden gesloten geweest, maar daar brengen we met deze show verandering in! De eer is vanavond aan de Apeldoornse band Dr.FUTZ om Apeldoorn weer wakker te schudden met een goeie portie stoner punk.

Dr.FUTZ vindt zijn oorsprong in Apeldoorn en bestaat uit drie maten die samen muziek maken. Robin (bass en vocals), Clemens (gitaar) en Wessel (drums) gaan way back. De jongens spelen al zo’n zeven jaar samen, maar altijd in andere formaties. Toen ze op een dag aan het jammen waren sloeg de vonk over en vroegen ze zichzelf af: “waarom niet als power-trio verdergaan?” Zo was Dr.FUTZ geboren. De ingrediënten van ieder zijn eigen invloeden (denk aan Mission of Burma, Kyuss en Ty Segall) komen samen tot een recept waar de vlammen vanaf spatten. Teksten over persoonlijke struggles en ervaringen worden gecombineerd met thema’s uit de populaire cultuur.

I.v.m. de maatregelen rondom het coronavirus is er plek voor 30 bezoekers. Er zijn enkel zitplaatsen aanwezig. Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel meegenieten? Je kunt de show ook thuis bekijken via livestream!

Kijk voor alle voorzorgsmaatregelen naar de afbeelding hieronder of ga naar deze pagina.

Dr.FUTZ
Dr.FUTZ