dr. Futz + Cloudsurfers + Jetlag Jenny

dr. Futz + Cloudsurfers + Jetlag Jenny

- Gratis entree -
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
donderdag
26 maart
20:00
20:30
Popzaal

dr. FUTZ
dr. FUTZ vindt zijn oorsprong in ons eigen Apeldoorn! Robin (bass en vocals), Clemens (gitaar) en Wessel (drums) gaan way back. De jongens spelen al zo’n 7 jaar samen, maar altijd in andere formaties. Toen ze op een dag aan het jammen waren sloeg de vonk over en vroegen ze zichzelf af: “waarom niet als power-trio verdergaan?” Zo was dr. FUTZ geboren. De ingrediënten van ieder zijn eigen invloeden (denk aan Mission of Burma, Kyuss en Ty Segall) komen samen tot een recept waar de vlammen vanaf spatten. Teksten over persoonlijke struggles en ervaringen worden gecombineerd met thema’s uit de populaire cultuur.

Sinds de release van hun eerste single ‘Out!’, eind november, is het eindelijk tijd om aan de weg te timmeren. Vlot na de release heeft Never Mind the Hype de single in hun afspeellijst  ‘Bruut Nationaal Product’ geplaatst. In februari 2020 kunnen we de tweede single verwachten en op 26 maart releasen ze hun EP in onze popzaal!

Cloudsurfers
Cloudsurfers is een vierkoppige garagerockband waar op gemosht, maar ook op gesurft kan worden. Onwaarschijnlijk stevige nummers, grungy vocals en een punky attitude... Cloudsurfers staat klaar om menig kroeg, festival en podium te voorzien van harde en verrassend vette nummers. Surf mee op de punky garage van Cloudsurfers!

Jetlag Jenny
Jetlag Jenny is een vierkoppige punkrockband uit Zwolle, bestaande uit Davic (zang, gitaar), Jasper (gitaar), Reinier (bas) en Timo (drums). Live kun je catchy, gelikte punkrock met een stevige sound en een bak energie verwachten. Een over het podium stuiterende frontman, bijgestaan door knallende gitaren, beukende drums en vooral blije gezichten zijn het geheim achter de energieke liveshows van Jetlag Jenny.

Onder de vleugels van Hedon Productiehuis hebben de heren in juni 2019 hun eerste EP ‘Look Out!’ uitgebracht. In het kader van de EP volgden een aantal optredens in Zwolle en omstreken. Het succes smaakt naar meer: 1 november werd de eerste single ‘17’ van de nieuwe EP gereleased. Momenteel werkt de band samen met onder andere Guido Aalbers (Giesound Studio), Fokko Mellema (Fokko), Seb Dokman (Paceshifters) en Rogier Tromp aan hun nieuwe EP.

dr. Futz + Cloudsurfers + Jetlag Jenny
dr. Futz + Cloudsurfers + Jetlag Jenny
dr. Futz + Cloudsurfers + Jetlag Jenny