De RAZ Jazz Award 2019

De RAZ Jazz Award 2019

Normaal
€ 0,00

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
zondag
14 april
17:30
18:00
Theaterzaal

Kaarten zijn €30,- (incl. diner) en te koop via Rotary Apeldoorn Zuid: project@rotaryapeldoornzuid.nl

In samenwerking met Rotary Apeldoorn Zuid (RAZ) en BigBand Apeldoorn steunt Gigant een talentontwikkelingsprogramma in de vorm van een wedstrijd voor jonge jazzmuzikanten tussen de 9 en 21 jaar. 
De genomineerden treden samen met BigBand Apeldoorn op, waar een deskundige jury hen beoordeelt. 
Als prijs krijgen de winnaar(s) van dit benefietconcert masterclasses aangeboden van bekende jazzmusici. Deze zijn openbaar en worden op een later moment bekend gemaakt. 

Benefietconcert met Bigband Apeldoorn & diner

BigBand
BigBand Apeldoorn (opgericht in 2006), heeft 18 buitengewoon enthousiaste leden en staat onder de deskundige leiding van bandleider Arjan Stam.
BigBand Apeldoorn speelt mooie ballads, lekkere blues, spetterende swing afgewisseld met Latin en pop, een breed scala aan stijlen dus.
De zangeres zorgt voor oogverblindend en oorstrelende entertainment.
Bandleider Arjan Stam schrijft zelf arrangementen.

Solisten
De solisten Noa, Eise, Jonathan, Jochem en Dion zullen hun beste beentje voor zetten met resp. zang, trompet, drums en saxofoon en zijn kern van Jazz Club GIGANT Special Edition
Alle vijf zijn in jazz en improvisatie geïnteresseerd en allen hebben les van professionals. 

Talentontwikkeling voor jongeren staat hoog in het vaandel van GIGANT en dankzij de samenwerking met Rotary Apeldoorn Zuid kan dat op deze magnifieke wijze gestalte krijgen en stimuleert tot verdieping en ontwikkeling van talenten.

Diner
Aansluitend vindt in de popzaal een diner plaats in gezellige jazzy atmosfeer, kunt u lekker nagenieten en wordt om 19.45 uur de winnaar van de RAZ Jazz Masterclass Award 2019 bekend gemaakt.

De RAZ Jazz Award 2019
De RAZ Jazz Award 2019
De RAZ Jazz Award 2019
De RAZ Jazz Award 2019