Brainstorm Festival 2019

Brainstorm Festival 2019

Vrijdagticket regulier
€ 25,00

Weekendticket regulier
€ 39,50

Weekendticket t/m 17 jaar
€ 17,50

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
vrijdag
8 november
18:00
18:30
Popzaal
Sirenia is de headliner van de 12e editie van het Brainstorm Festival! Naast deze Noorse gothic-metal band zijn Cellar Darling (CH) en War Of Ages (USA) in ieder geval van de partij. Ook komen In Mourning (S) en Hypersonic (ITA) langs. Meer bands worden de komende tijd bekend gemaakt.

Met Sirenia heeft het Brainstorm Festival een absolute topper in hun genre in huis. De band tourde eerder dit jaar door Europa om het nieuwe album Arcane Astral Aeons te presenteren, en tijdens het Brainstorm Festival wordt dat feest nog eens uitgebreid overgedaan.

Fans van Eluveitie hebben ongetwijfeld het nieuwe album ‘The Spell’ van Cellar Darling reeds opgepikt. De progressieve folk-rock band uit Zwitserland speelt onder aanvoering van zangeres Anna Murphy (ex-Eluveitie) de sterren van de hemel.

Melodieus en agressief: die combinatie tref je aan in War Of Ages. De Amerikaanse metalcore band stond twee keer eerder op het Brainstorm Festival en keert terug om nieuw werk te promoten. War Of Ages staat garant voor een groot feest.

In Mourning stond in 2012 al eens op de planken van het Brainstorm Festival. De melodic death-metal band maakte destijds grote indruk. Dit najaar brengen de heren een nieuw album uit en de primeur krijgt het Brainstorm Festival.

Vrijdag:
CELLAR DARLING (CH)
WAR OF AGES (USA)
HYPERSONIC (ITA)
+ meer

Zaterdag:
SIRENIA (NO)
IN MOURNING (S)
+ meer
Brainstorm Festival 2019
Brainstorm Festival 2019
Brainstorm Festival 2019