ADAM & NEW YEARS EVE

ADAM & NEW YEARS EVE

Voorverkoop
€ 12,50

Bedragen zijn exclusief €1,20 transactiekosten per online bestelling.
dinsdag
1 januari
01:00
01:00
Popzaal
Van Drake tot Benny Benassi en via Guns ‘n’ Roses terug naar Coldplay: allen lieten zich inspireren door ‘het Paradijs’. De popgeschiedenis staat bol van verwijzingen naar die ene magische plek. Waar de muziek constant de oren verwent, het altijd zoemt van plezier en gelach en waar engeltjes op je tong pissen wanneer je dorstig bent. Geen betere plek dan GIGANT om jezelf komend Oud & Nieuw te laven aan alles dat het leven hier op aarde zo mooi maakt. Waan je in de zevende Hemel met de fijnste muzikale tunes en het oogstrelende decor, dans alsof er geen morgen is, snoep van de chocoladefontein en laat je verrassen door de bel-lissimo sfeer in de ‘Strictly Bubbles’ area. Als er al een walhalla bestaat, dan zou het er uit moeten zien als GIGANT op Nieuwjaarsnacht. Kaarten zijn te koop via deze pagina en aan de kassa. Laat je Adamskostuum deze avond maar wel in de kast hangen en kom als je Hemelse zelf. Welcome To Paradise!

POPTRASH SOUNDSYSTEM

Het belangrijkste element binnen onze Tuin van Eden, is uiteraard de muziek! En we hebben een heerlijk collectief dat zowel de weelderige lusten (crowd pleasers) als de verboden vruchten (guilty pleasures) aan je zullen voorschotelen. Snoep van alle muzikale smaken waarmee de mannen van Poptrash je zullen proberen te verleiden!

Poptrash is een bonte verzamelplek waar Indie, Electronic, Dance, Hiphop en alles dat dansbaar is samenkomt. De Poptrash DJ’s laten je de hele nacht dansen op de lekkerste tracks uit de 80's, 90’s,00’s en 10’s, met de meest uiteenlopende vibes en altijd met een randje! Hits van toen worden door Poptrash Soundsystem moeiteloos gecombineerd met de knallers van nu. Als Poptrash je eenmaal in haar muzikale greep heeft, wil je nooit meer weg. Bereid je voor op een eclectische trip waar je voeten niet stil bij kunnen blijven staan!

Poptrash Soundsystem heeft een rijk verleden in binnen- en buitenland en hebben hun sporen ruimschoots verdiend met feesten in o.a. de Amsterdamse Melkweg. Ook vele festivalgangers op o.a. Lowlands, Down The Rabbit Hole en Paaspop gingen reeds voor de bijl en werden in hemelse sferen gebracht.

BUBBELICIOUS AREA
Geen paradijs zonder de nectar van de goden en geen oud & nieuw zonder een champie! In Bubbelicious (Gigant café) is het ‘strictly bubbles’. Met de champagnebar, bellenblaaskanonnen en je favoriete bubbling-DJ’s Double-U en Leona, is het heerlijk toeven in deze tweede area. Laat het allemaal niet te veel naar je hoofd stijgen!

Double-U
Apeldoorns finest waar het gaat om de beste urban en latin sounds. Laat je lijf en leden lekker schudden en trakteer deze man op een drankje. Misschien knalt hij dan wel je favoriete track door de speakers!

Leona
In het kielzog komt een Apeldoornse rising star. Met slechts een jaar ervaring op de teller, heeft Leona al diverse zalen in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Hengelo en Dordrecht plat gedraaid. Met een verse mixtape op zak, komt ze hard en bubbelend van de energie. Let’s dance!
ADAM & NEW YEARS EVE