Zomercafé met This is LOVSKI + Gearloose

zondag 17 juli

Op de zondagen van 10 juli t/m 21 augustus vlam je op ons terras met de meest zomerse deuntjes en verfrissendste drankjes! Strijk neer in de schaduw/zon (omcirkel waar je het meest van geniet) of laat iedereen je beste moves zien. Iedere zondag draaien onze huisdj’s vanaf 13:00 de lekkerste platen en presenteren we om 16:15 een niet-te-missen band waarvan we verwachten dat je ze in de toekomst op alle grote festivals gaat zien. Na afloop van de band halen regionale dj’s hun beste platen uit de kast én slingeren we de bbq’s aan waar jij je zelf meegenomen lekkernijen op kunt bakken. Kom maar door met die zalige zomerse zondagen!

This is LOVSKI | 16:15 uur

This is LOVSKI is het project van de Bosnisch/Nederlandse Igor Sekulović. Als 9-jarige vluchtte Igor voor de oorlog in Joegoslavië. Hij verliet zijn land, maar nam zijn passie voor de klanken van de Balkan met zich mee. Igor combineert de elementen van zijn Bosnische roots met indie/new wave en tropische sounds. Dit alles wordt vermengd met dansbare beats en catchy songwriting. Het resultaat? Bosnian Tropical Electro.

Geïnspireerd door zijn plek in de maatschappij probeert Igor met This is LOVSKI een plek te genereren voor mensen die hun grens durven laten varen en zich niet aansluiten bij 1 vlag. Voor iedereen die weet hoe het is om een nieuw leven in een nieuw land op te starten. This is LOVSKI is een feestje in het niemandsland waar iedereen welkom is en alles mogelijk is. De muziek neemt je mee op een reis zonder grenzen. Naar een gouden zonsondergang, een dampend feest in een onontdekte stad, naar Oosterse fata morgana’s en rauwe werkelijkheden. This is LOVSKI brengt mensen samen en laat de wereld dansen.

Gearloose | 17:15 uur

Gearloose is een allround DJ en heeft voor ieder wat wils. Met jaren ervaring in de danswereld, waar hij de muziek serveert op danswedstrijden, weet hij precies hoe hij jullie moet laten zweten! Gearloose is met zijn moderne kijk op de ouderwetse manier van muziek draaien niet bang om zijn platen af te stoffen en vervolgens te bekrassen om het publiek in extase achter te laten. Van de beste lounge en hiphop tot de lekkerste funk, afro sounds, disco hits en klassiekers! 

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 17 juli 13:00

Locatie

Terras

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...