Zomercafé met Son de Aquí + Felix Valentijn, D’hoff & Hento

zondag 24 juli

Op de zondagen van 10 juli t/m 21 augustus vlam je op ons terras met de meest zomerse deuntjes en verfrissendste drankjes! Strijk neer in de schaduw/zon (omcirkel waar je het meest van geniet) of laat iedereen je beste moves zien. Iedere zondag draaien onze huisdj’s vanaf 13:00 de lekkerste platen en presenteren we om 16:15 een niet-te-missen band waarvan we verwachten dat je ze in de toekomst op alle grote festivals gaat zien. Na afloop van de band slingeren we de bbq’s aan waar jij je zelf meegenomen lekkernijen op kunt bakken. Kom maar door met die zalige zomerse zondagen!

Son de Aquí | 16:15 uur

Son de Aquí is een latinband uit Rotterdam, opgericht in Mexico-Stad en gekenmerkt door internationale samenwerkingen. De muziek is geïnspireerd door de folklore van Mexico, Cuba en Colombia, en heeft moderne en stedelijke invloeden zoals hiphop, reggae en elektronica. De band speelde eerder op festivals als de Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival Wageningen en De Vierdaagsefeesten.

Felix Valentijn, D’hoff & Hento | 17:15 uur

Rechtstreeks uit hartje Deventer komen Felix Valentijn, D’hoff & Hento! Drie vrienden en crate diggers for life, geïnspireerd door de vernieuwende programmering van Dekmantel en platenzaken als Rush Hour uit Amsterdam. Verwacht een zomerse selectie aan wereld- en dansmuziek waar alle heupen van gaan schudden: Braziliaanse samba, Caribische soca, Mediterraanse balaeric beats, Zuid-Afrikaanse boogie & bubblegum tot aan uptempo jazz-funk en disco classic.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 24 juli 13:00

Locatie

Terras

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...