Zomercafé met I Am Lotus + Grog Collective

zondag 07 augustus

Op de zondagen van 10 juli t/m 21 augustus vlam je op ons terras met de meest zomerse deuntjes en verfrissendste drankjes! Strijk neer in de schaduw/zon (omcirkel waar je het meest van geniet) of laat iedereen je beste moves zien. Iedere zondag draaien onze huisdj’s vanaf 13:00 de lekkerste platen en presenteren we om 16:15 een niet-te-missen band waarvan we verwachten dat je ze in de toekomst op alle grote festivals gaat zien. Na afloop van de band halen regionale dj’s hun beste platen uit de kast én slingeren we de bbq’s aan waar jij je zelf meegenomen lekkernijen op kunt bakken. Kom maar door met die zalige zomerse zondagen!

I Am Lotus | 16:15 uur

Zoals de lotusbloem in het water een weg naar de oppervlakte zoekt, baant I Am Lotus zich een weg door tijd en ruimte met maar één boodschap: dat alles bestaat uit liefde, en dat dat het enige is wat ertoe doet. 

I Am Lotus inspireert zich door het mengen van intieme songwriting met ritmes en catchy melodieën vanuit alle hoeken van de muzikale wereld. Gewapend met een dansbare ritmesectie en een lading mooie verhalen doorbreekt de band de grenzen tussen westerse- en wereldmuziek. Met als resultaat een eigentijdse mix van disco en popmuziek. Deze vijfkoppige hippiefabriek maakt van ons terras een dansfeest! Kom absoluut langs als je houdt van Paul Simon, Vampire Weekend en Mauskovic Dance Band!

Grog Collective | 17:15 uur

Grog Collective neemt je mee op een muzikale wereld- en tijdreis. Van afro tot jazz, elektronisch tot vergeten klassiekers. Ze schudden de zintuigen wakker met een brede selectie aan muziek en verbazen je met muzikale parels die je (n)ooit tevoren hebt gehoord.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 07 augustus 13:00

Locatie

Terras

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...