Zomercafé met Echo Beach + Daniel Robson

zondag 21 augustus

Op de zondagen van 10 juli t/m 21 augustus vlam je op ons terras met de meest zomerse deuntjes en verfrissendste drankjes! Strijk neer in de schaduw/zon (omcirkel waar je het meest van geniet) of laat iedereen je beste moves zien. Iedere zondag draaien onze huisdj’s vanaf 13:00 de lekkerste platen en presenteren we om 16:15 een niet-te-missen band waarvan we verwachten dat je ze in de toekomst op alle grote festivals gaat zien. Na afloop van de band halen regionale dj’s hun beste platen uit de kast én slingeren we de bbq’s aan waar jij je zelf meegenomen lekkernijen op kunt bakken. Kom maar door met die zalige zomerse zondagen!

Echo Beach | 16:15 uur

Echo Beach is een band die melancholische indierock maakt. Geïnspireerd door bands als Klangstof, Foals en DIIV laat Echo Beach je graag wegdromen, soms met een rauw randje. Sommige nummers schuren tegen gruizige shoegaze aan, andere hinten door ritmisch gitaarspel naar post-punk.

Onder de naam TWINS bracht de band meerdere goed ontvangen singles en de clip Stare Into The Sun uit. In 2017 werden ze bij de Utrecht Popprijs zowel jurywinnaar als publiekswinnaar. De coronacrisis zorgde voor een verplichte adempauze waarin de band veel nieuwe tracks schreef en tijd had voor het bepalen van een nieuwe koers. En dat betekent ook een nieuwe naam, een die de melancholie uit de sound goed weet te vangen: Echo Beach.

Live staat Echo Beach met vier man sterk op de planken met Tim Thomassen als zanger/gitarist, Ilse van Puijenbroek als basgitarist, Dylan Smink als gitarist en Yvo Putter op de drums. Verwacht aanstekelijke melodieën, weidse synths en verrassende wendingen, waarbij de band niet bang is om flink uit de bocht te vliegen.

Daniel Robson | 17:15 uur

Rob Schoorstra alias Daniel Robson is een dj die graag verschillende genres met elkaar combineert. Van pop naar house, en van house naar breakbeat, garage of electro. Het is vooral belangrijk dat het lekker in het gehoor ligt en dansbaar is! Met zijn eigen Technic Fabrique collectief heeft hij de afgelopen jaren feesten gegeven in Apeldoorn, Amsterdam, Enschede, Utrecht en Nijmegen. Ook heeft hij bij GIGANT een podcastserie gedaan, waarin hij Apeldoorns makers interviewde.

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 21 augustus 13:00

Locatie

Terras

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...