Zomercafé met Chef Defect + Gearloose

zondag 10 juli

Op de zondagen van 10 juli t/m 21 augustus vlam je op ons terras met de meest zomerse deuntjes en verfrissendste drankjes! Strijk neer in de schaduw/zon (omcirkel waar je het meest van geniet) of laat iedereen je beste moves zien. Iedere zondag draaien onze huisdj’s vanaf 13:00 de lekkerste platen en presenteren we om 16:15 een niet-te-missen band waarvan we verwachten dat je ze in de toekomst op alle grote festivals gaat zien. Na afloop van de band halen regionale dj’s hun beste platen uit de kast én slingeren we de bbq’s aan waar jij je zelf meegenomen lekkernijen op kunt bakken. Kom maar door met die zalige zomerse zondagen!

Chef Defect | 16:15 uur

Chef Defect maakt van elke gelegenheid een feestje! Deze achtkoppige band verzorgt funky muziek met positieve vibes en een gestoorde liveshow, voor iedereen die helemaal uit z’n plaat wil gaan. De bandleden komen niet alleen uit de funk, maar ook uit de hiphop, bigband, metal, duistere triphop en fusion muziek. De verschillende muzikale achtergronden zijn op speelse wijze versmolten tot een funky brij van groovy ritmes, oprechte teksten, soulvolle vocalen en energieke melodieën.

Gearloose | 17:15 uur

Gearloose is een allround DJ en heeft voor ieder wat wils. Met jaren ervaring in de danswereld, waar hij de muziek serveert op danswedstrijden, weet hij precies hoe hij jullie moet laten zweten! Gearloose is met zijn moderne kijk op de ouderwetse manier van muziek draaien niet bang om zijn platen af te stoffen en vervolgens te bekrassen om het publiek in extase achter te laten. Van de beste lounge en hiphop tot de lekkerste funk, afro sounds, disco hits en klassiekers! 

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 10 juli 13:00

Locatie

Terras

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...