Zomercafé met Aymar Torres + Gearloose

zondag 31 juli

Op de zondagen van 10 juli t/m 21 augustus vlam je op ons terras met de meest zomerse deuntjes en verfrissendste drankjes! Strijk neer in de schaduw/zon (omcirkel waar je het meest van geniet) of laat iedereen je beste moves zien. Iedere zondag draaien onze huisdj’s vanaf 13:00 de lekkerste platen en presenteren we om 16:15 een niet-te-missen band waarvan we verwachten dat je ze in de toekomst op alle grote festivals gaat zien. Na afloop van de band halen regionale dj’s hun beste platen uit de kast én slingeren we de bbq’s aan waar jij je zelf meegenomen lekkernijen op kunt bakken. Kom maar door met die zalige zomerse zondagen!

Aymar Torres | 16:15 uur

De Haagse artiest Aymar Torres is een mengelmoes van culturen: een Arubaanse vader en een Colombiaanse moeder, geboren en getogen op Aruba, met een liefde voor Latin muziek en in het bijzonder Braziliaanse bossa nova. Moeiteloos zingt het muzikale talenwonder in het Portugees, Spaans, Italiaans, Frans en Papiaments. Een optreden van Aymar is als een reis door de Cariben en Latijns Amerika, met uitstapjes naar de Middellandse Zee.

Gearloose | 17:15 uur

Gearloose is een allround DJ en heeft voor ieder wat wils. Met jaren ervaring in de danswereld, waar hij de muziek serveert op danswedstrijden, weet hij precies hoe hij jullie moet laten zweten! Gearloose is met zijn moderne kijk op de ouderwetse manier van muziek draaien niet bang om zijn platen af te stoffen en vervolgens te bekrassen om het publiek in extase achter te laten. Van de beste lounge en hiphop tot de lekkerste funk, afro sounds, disco hits en klassiekers! 

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

zo 31 juli 13:00

Locatie

Terras

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...