Yorick van Norden en Judy Blank: Bob Dylan [Seated Specials]

vrijdag 04 juni

Duur programma: 60 minuten

Dit concert is verplaatst van 20 november 2020 en 26 maart 2021 naar 4 juni 2021 n.a.v. de maatregelen omtrent het coronavirus. Gekochte kaarten blijven geldig voor de show op 4 juni. Mocht je dan niet kunnen, geef dan je naam, aantal gekochte kaarten, een foto of pdf van de kaarten en je IBAN nummer door via administratie@gigant.nl.

Tijdens dit concert zullen Judy Blank en Yorick van Norden de mythe Bob Dylan trachten te ontrafelen. Zijn carrière en zijn roerige, mysterieuze privéleven met ups en downs. Maar naast de mooie verhalen, gaat het natuurlijk vooral om zijn aansprekende oeuvre, prachtig gebracht door Judy en Yorick. Verwacht songs die zowel Dylan zelf als ook door veel andere artiesten zijn vertolkt. Wie kent “Make You Feel My Love” van Adele of “All Along The Watchtower” van Jimi Hendrix niet? En het mooie is dat je niet van de stem van Dylan hoeft te houden om toch een mooie avond te hebben. De liedteksten zijn van een onomstreden niveau.
Naast songs van Dylan zullen Yorick en Judy ook eigen nummers spelen.

GIGANT Seated Specials
Ook in 2021 brengen we je bijzondere, coronaproof concerten van (inter)nationaal toptalent tijdens de Seated Specials! Voor deze shows zijn 30 zitplaatsen beschikbaar en geniet je in een intieme setting van unieke optredens.

Het is mogelijk om single- en duotickets te bestellen. In de zaal zijn zitjes gemaakt voor 2 personen bij elkaar en daarnaast zijn er losse stoelen beschikbaar. Let hier goed op bij je aankoop.

Maatregelen omtrent het coronavirus
GIGANT volgt het protocol van het RIVM en zet alles op alles om de veiligheid van alle bezoekers en medewerkers te waarborgen. Bekijk hier een overzicht van de getroffen maatregelen.

Tickets bestellen

Prijs

Singleticket (1 pers.) € 21,00
Duoticket (2 pers.) € 21,00
Singleticket Vriend (1 pers.) € 19,00
Duoticket Vriend (2 pers.) € 19,00

Deur open

30 minuten voor aanvang

Tijden

vrijdag 04 juni 20:00

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 04 juni
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement

Meer resultaten...