Wild Romance: Shpritsz & Hitsz Tour 2023

vrijdag 16 juni

De naam “Wild Romance” doet nog steeds de harten van vele muziekliefhebbers sneller kloppen. De band ging de rockgeschiedenis in als een absolute live-sensatie met een record aan optredens en nu herleeft de glorie!

Sommigen zullen zelfs zeggen dat ‘the Wild Romance van Herman Brood’ nooit is weggeweest. Maar wie aan de Wild Romance denkt, die denkt in eerste instantie toch aan de gouden periode van eind jaren zeventig en begin jaren tachtig. Herman Brood en His Wild Romance groeiden uit tot rocksterren zoals Nederland nog nooit had gekend, met succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie en Never Be Clever. Het was sex, drugs, Rock ‘n’ Roll en een hoop opwinding als Wild Romance op het podium stonden. Met Dany Lademacher, de door de wol geverfde gitarist uit België die even hard rockend als subtiel swingend uit de hoek kon komen en David Hollestelle die net zo venijnig kan riffen als hij eruit ziet…

Wel, anno 2023 heeft de Wild Romance the best there is aan boord:

Dany Lademacher & David Hollestelle – Gitaar en zang
Otto Cooymans – Toetsen en zang
Jo De Roeck – Zang
Gee Carlsberg – Bas
Jan t ‘Hoen – Drums

Voorprogramma: Doubland

Ergens op de Veluwe, onder de grond wordt gewerkt aan een ‘Kelderpop’ recept. Maar wat krijg je als je deze 4 vrienden met 4 totaal verschillende muzikale achtergronden samen-klopt in dit Indie recept genaamd Doubland?

Een sound bestaande uit een krokkante bodem van groovende drums en melodieuze baslijnen. Aangevuld door surfy gitaarriffs, gedoseerd met een eetlepel fuzz. En dan die vulling van verfrissende, doch spannende akkoorden op keys met soulvolle zanglijnen als topping.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 10 maart 2023, maar is wegens ziekte binnen de band verplaatst naar 16 juni 2023. Gekochte kaarten blijven geldig voor deze nieuwe datum. Kun je niet op 16 juni? Stuur dan voor 9 juni 2023 een mail met je naam, aantal gekochte tickets, een foto/pdf van je tickets en je IBAN nummer naar administratie@gigant.nl. Dit geldt ook voor mensen die een fysiek ticket hebben gekocht aan onze kassa. Na 9 juni 2023 is dit niet meer mogelijk.

Tickets bestellen

Prijs

Normaal € 21,50
Vriend € 9,50

Tijden

vr 16 juni 20:30

Locatie

Popzaal

Tickets & tijden

Vrijdag 16 juni

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement