VOF de Kunst

vrijdag 13 oktober

VOF de Kunst bestaat 40 jaar en komt dat vieren met een gratis toegankelijk concert in ons café! Perfect voor iedereen die later op de avond naar 80’s Verantwoord in de popzaal gaat, maar sowieso onmisbaar voor een ieder die wel zin heeft in een trip down memory lane en niet kan wachten om mee te zingen met de absolute klassiekers uit de 80’s.

VOF de Kunst is opgericht in augustus 1983. Meteen in dit jaar staat de band binnen 4 weken op nummer 1 in de hitlijsten met Suzanne. Suzanne blijkt een internationale hit en zo reist VOF de Kunst in 1984 en 1985 als The Art Company maandenlang door bijna alle Europese landen. Van Susanna worden wereldwijd vijf miljoen exemplaren verkocht. O.a Ricky Martin en Paul Shaffer (David Letterman) namen covers van VOF de Kunst op.

Sinds 2013 treedt VOF de Kunst weer met hun pop-repertoire op in Nederland en België. VOF de Kunst staat voor onvervalste nederpop als een feest der herkenning met hun hits Suzanne, Een kopje koffie, Oude liefde roest niet, Retour Sneek (en misschien Dikkertje Dap) maar ook hun nieuwe werk zal te horen zijn. De heren hebben er zin in!

Prijs

Gratis toegang zonder ticket

Tijden

vr 13 oktober 20:00

Locatie

Café

Meer resultaten...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
voorstelling
vacature
muziek
cursus
film
evenement